DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Inženýring, dodávky, kompletace, servis: - strojně technologické zařízení (cementárny, vápenky, drtírny nerostných surovin, ostatní technologie). Inženýring, dodávky a servis strojů: - drtiče - mlýny - vibrační třídiče - vzduchové třídiče - výměníky, kalcinátory - rotační pece - chladiče - bubnové sušiče - dopravníky - ...

Vývoj, výroba: - potravinářské výrobky - technologické linky pro potravinářský průmysl.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Výkup, opravy a prodej: -použité lesní stroje.

Projektování, konstrukce: -stroje a zařízení pro povrchové dobývání nerostů, pro skládková hospodářství sypkých hmot -transportní zařízení -zařízení pro manipulaci s materiálem na složišti.

Výroba: -koncovky k hydraulickým hadicím -díly pro hydrauliku pro firmu Tieffe.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Diagnostika, projekce a montáž: -průmyslové pece pro keramiku a porcelán (vozokomorové, tunelové) -průmyslové pece pro žíhání a ohřev (komorové, krokové) -průmyslové pece pro tavení (pozinkovací, hliníkářské). Rekonstrukce a opravy vyzdívek Rekonstrukce a opravy topných systémů Rekonstrukce a opravy hořáků Diagnostika ...

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika.

Agroregina Olomouc Prodej, servis: - zemědělská, lesnická a komunální technika - stroje na zpracování půdy - sklizňovací technika. Nákup a prodej jatečných zvířat.

Výroba, dodávky: -potravinářská technologie -uskladnění a manipulace se sypkými materiály -klimatizace -pražič sladu -rekupretátor -mikrosladovna -posklizňové linky -mačkadla sladu pro minipivovary -lehké ocelové haly. Projekce, inženýring, obchodní činnost v těchto oborech.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Prodej: -náhradní díly pro traktory a zemědělské stroje -nářadí -malá zemědělská mechanizace.

Nástroje pro obráběcí stroje. Čerpací stanice odpadových vod SEWAPRESS.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Výsekové nástroje pro výrobu samolepících etiket. Výroba raznic pro flexotisk.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Vše pro šití a vyšívání. Dodávka, prodej: -šicí stroje -vyšívací stroje -žehlící technika -textilní technika -vyšívací software -spotřební materiály -strojní vyšívání.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.