DMGO s.r.o.

NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Automat-Ing s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci a robotizaci a na vývoj a výrobu strojních zařízení.

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

POSP Invest s.r.o. se zaměřuje na prodej automatických líhní na drůbež, kurníků a lisů na ovoce.

Výroba, projekce: - technologie pro pivovary, minipivovary - stroje a zařízení z nerezových materiálů s možností automatizace, potravinářské stroje.

Zakázková výroba: - strojů, přístrojů, řídících systémů, jemné mechaniky a robotiky

Společnost P/A Bohemia s.r.o. je pobočkou americké společnosti P/A Industries, Inc., která se od svého založení věnuje výrobě strojů pro použití v oblasti lisování a tváření plechu. Dodáváme kompletní program pro automatizaci lisování, včetně následného servisu. Najdete nás v Olomouci na Brněnské ulici. Dodávka, záruční a pozáruční servis: - ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: - kremační a spalovací zařízení Facultatieve Technologies. Dodávka: - krematoria na klíč - doplňkové vybavení krematorií - kremační pece na domácí zvířata. Výstavba, rekonstrukce, modernizace: - krematoria.

Prodej, servis, poradenství: - frézovací nástroje pro třískové obrábění - vrtání a dělové vrtání - elektrické a mechanické zrychlovací hlavy - průmyslové vysavače - mlhové chlazení - 3D frézování. Pobočka Letohrad ul. Živnostenská 859 561 51 Letohrad Tel.:465 620 302 Ing. Jan Ježek

Projekce, dodávka: -moderní technologické celky -technologie pro zpracování biomasy -čištění a úprava vody -technologie pro zpracování nerostných surovin -pivovary, minipivovary -technologie pro zpracování odpadů

Výroba, servis, montáž: -potravinářské stroje a zařízení převážně pro pekárny, pivovary a sladovny.

Výroba: - pece na vypalování keramiky, sklo - laboratorní, kalící, poklopové pece, komorové pece, válcovačky - plynové a elektrické pece - stroje na vypalování a zpracování materiálů k výrobě keramiky. - zpracování kovů, žíhání, popouštění, kalení

FT Automation s.r.o. se zaměřuje na výrobu automatizovaných celků a výrobních linek.

Generální, střední a běžné opravy: - kovoobráběcích strojů - dřevoobráběcích strojů včetně jednoúčelových strojů - prototypů tuzemské i zahraniční výroby.

Výroba, prodej, opravy, servis: - zahradní technika Dakr - bubnové rotační sekačky - náhradní díly Dakr - obraceče píce, sena - malotraktory - stroje Panter - rozmetače, rozmetadla hnojiv, soli.

Projekce, dodávka, montáž, opravy: - tepelně technická zařízení - různé průmyslové pece.

ReklamniTechnologie.cz s.r.o. se zaměřuje na prodej různých tiskáren, lisů, řezaček na vizitky, materiálu na potisk a mnoho dalšího.

Firma Zdeněk Zahradníček - Agro - Služby, Štěpánov je prodejcem zemědělské a stájové mechanizace a také náhradních dílů na tyto stroje. V nabídce naleznete nakladače, traktory, sklízecí stroje, rozmetadla, fekální přívěsy, traktorové vleky a návěsy, autopříslušenství či agregáty. V sortimentu naleznete zemědělské stroje řady významných výrobců ...

Firma zajišťuje prodej a servis zemědělských strojů. Dodává technologie na zpracování bioodpadů a kolové nakladače.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.