DMGO s.r.o.

NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Prodej: - zemědělská technika - úplný sortiment náhradních dílů na traktory Zetor - rotační a žací stroje.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Prodej, bazar - zemědělská a komunální technika - traktory - lisy - sklízecí mlátičky a řezačky - postřikovače - secí stroje. Provozní doba: - pondělí až pátek 7:00 - 15:30.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Velkoobchod, maloobchod: -zemědělské stroje -náhradní díly k zemědělské technice -klínové řemeny -válečkové řetězy -filtry, ložiska

Agroservis Jan Boháč Oprava: - zemědělská technika - stavební stroje UN, UNC, UNK - traktory ŠT-180, ŠT-180N. Prodej: - náhradní díly - agregáty.

Servis - automatické stroje na vyřezávání látek

Zastoupení firmy Massey Ferguson. Prodej a servis: - zemědělská technika Massey Ferguson, KUHN, SGARIBOLDI, OPall-AGRI, SMS, DAL.BO, SCHAFFER, BERTHOUD, FLIEGL, BOQBALLE, PNEUSEJ, WTC Písečná.

Společnost S-FELTEC s.r.o. se zaměřuje na prohlídky, kontroly, opravy a modernizace obráběcích strojů včetně zajištění náhradních dílů a prodeje strojů nových.

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Oprava: - obráběcí stroje, frézky. Ubytování: - ubytovna.

Vývoj, projekce a dodávky: - vodní hospodářství - ostřik okují - tlakovací zařízení - vysokotlaká čistící zařízení - hydraulická doprava suspenzí - příprava a čerpání mazacích olejových emulzí - zdroje vysokotlaké vody (emulze) pro lisy - řízení a vizualizace technologických procesů - optimalizace hydraulických systémů (provozní problémy, ...

De-MS Stroje s.r.o. provozuje e-shop ProPilaře.cz, na kterém se prodávají dřevoobráběcí stroje, odsávací hadice, ochranné a zdravotní pomůcky a nástroje.

Ing. Viktor Kűnstler zajišťuje servis rovinných brusek, obráběcích center, elektroerozivních strojů, měří kruhové interpelace a prodává náhradní díly a spotřební materiál.

Společnost HYDRAULIKSERVIS I s.r.o. se zabývá prodejem, pronájmem a servisem stavebních strojů, zejména značek VOLVO a CATERPILLAR. Zaměřujeme se na hydraulické stavební stroje a techniku, v nabídce máme také použité i repasované stroje pro stavební, těžební a dřevozpracující průmysl. Provádíme generální opravy a v případě větších nebo časově ...

The Cat Rental Store. Půjčovna - stavební stroje - zemědělská technika - manipulační technika.

Společnost SITTA K + M s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské techniky. V našem sortimentu naleznete křovinořezy, zahradní traktory, sekačky, vozíky pro zahradní traktory, štípačky či pily. Sídlíme v obci Bukovany, okres Olomouc. Prodej, oprava, servis: - zemědělská technika, mechanizace - zahradní traktory - sekačky - ...

De & Co Hranice, s.r.o. provádí automatizace a robotizace provozu včetně dodávky strojních zařízení na klíč - jednoúčelové a automatizační stroje. Poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků. Zařídíme také kompletní servis a jeho technickou dokumentaci v moderním systému CAD od společnosti PTC Creo. Výroba a dodávka, kompletní ...

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Společnost FUTURPOL s.r.o. vznikla již v roce 1997 a má dlouholeté zkušenosti ve vývoji, výrobě a také prodeji automatických systémů pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl v oboru skladování, dávkování a přepravy sypkých surovin a výroby těst a jejich následného zpracování do podoby polotovarů a hotových výrobků. V našem sortimentu ...

Naše firma INOXPA sídlící v Olomouci zastupuje od roku 1991 v České republice svou mateřskou společnost INOXPA, S.A., Španělsko, která je významnou společností specializovanou na vývoj a výrobu čerpadel, míchadel, armatur, směšovadel, mixerů a dalších zařízení z nerezových materiálů (AISI 304L, AISI 316L apod.). Své výrobky a služby nabízíme ...

Broušení Výroba - elektrody pro obráběcí stroje od 3D modelu, NC kódu až k vyrobení hotové elektrody Soustružení - frézování Svářečské práce Zámečnické práce

Výroba, prodej: - zakružovačky, zakružovačka plechu - ohýbačky, ohýbačka plechu - zakružovačky profilů - nůžky na plech - svěráky KASPER - lemovačky, lemovačka plechu - ohýbačky trubek.

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE. - Projekty „na klíč“ pro průmyslovou automatizaci - Programování PLC automatů a průmyslových PC.

Výroba a prodej: - slinuté karbidy - lisovací nástroje - nástroje pro obrábění. Soustružení. Frézování a vrtání.