DMGO s.r.o.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Společnost AGRO A.R.W., s.r.o. se zabývá rostlinnou i živočišnou výrobou, produkujeme BIO senáž, chováme masný skot a mezi naše služby patří také zemědělské služby jako je sklizeň obilovin, orba a další. Dále provádíme prodej a servis zemědělské techniky. Sídlíme v obci Stará Červená Voda, okres Jeseník. Zemědělská výroba: Rostlinná výroba: ...

Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.

Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazených plynových a elektrických zařízení - svářečské práce

Dodavatel: -technologie a příslušenství pro chov hospodářských zvířat. Kompletní sortiment chladících nádrží od firmy DeLaval. Prodej a servis: -zemědělská technika.

Export, import, obchod: - použité obráběcí stroje.

Prodej, servis, údržba: - dřevařské stroje.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje - žehlící a střihárenská technika - galanterie.

Firma Rekulta provádí realizace zahrad včetně kompletních zahradnických prácí a zahradní úprav. Také se zaměřujeme na stavební práce jako jsou výstavby a opravy chodníků, oplocení a komunikací. Pro spokojenost našich zákazníků také provozujeme půjčovnu stavební mechanizace včetně obsluhy. Veškeré naše služby poskytujeme v Olomouci a Uničově. ...

Dodávka: - technologie pro zpracování, skladování ovoce a zeleniny: - myčky, drtičky, automatické lisy, odpeckovačky, kompletní linky - potravinářská čerpadla.

Distribuce, prodej: - nástroje na zpětné zahloubení - nástroje na odjehlování - odjehlovací stroje - brusné prostředky - řezné prostředky - nástroje pro strojírenský a dřevozpracující průmysl.

Prodej, opravy, výroba, montáž: - lesní mechanizace - hydraulické nakládací jeřáby - automobilové nástavby - hydraulická nakládací čela - nástavby na traktory.

Obchodní firma, další zaměření - les, zahrada a volný čas.

Dodávka, prodej, výroba: -technologií pro nápojový a potravinářský průmysl -speciálních postřikovacích strojů pro chemické ošetření vinic, sadů a okrasných dřevin.

Agroslužby Prodej: - náhradní díly zemědělských strojů - zemědělské stroje ZETOR - rotační lišty - stájová mechanizace - půdu zpracující stroje - spojovací materiál - autopříslušenství - sklízecí mlátičky a mačkače řady E Provozovna: U hřbitova 510 Držovice

Výkup nadměrných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojní zařízení -ruční nářadí -nástroje, elektromateriál -textilní metráž -spotřební zboží a podobné.

Dodávka: - stroje a nástroje pro dřevaře - dřevařský průmysl (obráběcí centra, spodní frézky, srovnávačky, brusky, lepidla, vrtačky, pily, lisy, dopravníky).

Prodej, poradenství a servis: - dělení materiálů všeho druhu, grafických periferií. Nabízíme: - řezací a frézovací plotry, laserové plotry, stroje pro řezání plasmou - inkoustové plotry, grafický software a další příslušenství.

Prodej: - ložiska, příslušenství - prodej a generální opravy dělících přístrojů a otočných stolů firmy Slovtos s.r.o. -prodej nových dělících přístrojů Slovtos s.r.o. -výkup dělících přístrojů - náhradní díly dělících přístrojů - čerpadla chlazení.

Firma IMVDesign s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení v oblasti automatizace průmyslu a výroby. Především se zabýváme návrhy a výrobou jednoúčelových strojů, zařízení a robotických pracovišť. Dále se specializujeme na generální opravy použitých průmyslových robotů, především značky KUKA. Zaměřujeme se na tyto služby: - automatizace - mechanický ...

Nákup a prodej: - obráběcích a tvářecích strojů.

Nabídka ojetých i nových traktorů, kombajnů a zemědělských strojů. Nabízíme přepravu autem Ford Transit.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Opravvy obráběcích strojů.

Výroba a prodej pružných brusných a lešticích nástrojů a materiálů pro opracování kovů.