DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Prodej, oprava: - jízdní kola - doplňky - šicí stroje.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Výroba, kovovýroba, prodej: - jednoúčelové obráběcí stroje - automatické rovnací lisy včetně automatizace - strojní díly a podskupiny dle požadavků zákazníka.

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Prodej: -nástroje vrtací, navrtávací, vyhrubovací vystružovací, vyvrtávací, zahlubovací -nástroje na výrobu závitů -nástroje frézovací, řezací, brousící, soustružnické, hoblovací, obráběcí, rýhovací -nářadí a nástroje ruční -elektronářadí, pneunářadí -upínače řezných nástrojů -měřidla pro strojírenskou výrobu. Služby: ...

Systémy řízení technologických procesů.

Výroba a servis zemědělské techniky. Zámečnické práce.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Prodej a servis: - lesnická a zahradní technika značek Jonsered a Husqvarna.

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Prodej a servis: - lesní a zahradní technika včetně příslušenství.

Prodejní a servisní středisko: - zemědělská technika - zahradní technika - komunální technika - golfová technika.

Výroba a prodej průmyslových šicích strojů: - konfekční dírkovací stroje - šití ručním stehem - kapsové automaty. Výroba a prodej náhradních dílů k šicím strojům.

Dodávka, prodej: - vázací prostředky (řetězové závěsy, ocelová lana, textilní úvazky, technika proti pádu) - zdvihací zařízení (jeřábové traverzy, kleště, kladkostroje, jeřábové digitální váhy).

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Dceřiná společnost firmy PANFLEX, s.r.o. Služby: - komplexní předtisková příprava pro všechny druhy flexotiskem potištěných obalů - výroba fotopolymerní tiskové formy - reproagenturní činnost zahrnuje specifickou úpravu dat obalu pro flexotisk, hlubotisk a ofset. Prodej polygrafických produktů a zařízení: - flexotiskové fotopolymerní ...

Záruční i pozáruční servis: - automatické pračky - myčky nádobí - šicí stroje.

Výroba zemědělských a stavebních strojů: - smykem řízené nakladače - kloubové nakladače - lesní technika.

WISCONSIN ENGINEERING,CZ s.r.o. Prostějov Výroba,prodej: -traktory: -traktor FARMÁŘ 30HP pohon 4x4, hydraulické řízení,bez kabiny -traktor YUKON 37HP a 47HP pohon 4x4, kabina,vývodová hřídel a závěs přední i zadní -travní sekačky: -16-23 koní -záběr sečení 102-122 cm -velikost sběracího koše 300-450l ...

Prodej a servis tiskáren pro přímý tisk na textil a pevné materiály. Rychlý tisk ve foto kvalitě na světlý i tmavý podklad za nízké provozní náklady - levné inkousty. Dodáváme i spotřební materiál k tiskárnám a příslušenství, včetně fixačních lisů.

Prodej polygrafických strojů: -dokončovací, knihařské a kartonážní stroje -válcové výsekové stroje -kartonážní šičky -dekupírky -kašírovací stroje -archovačky -stroje pro spirálovou vazbu.

Prodej, servis, náhradní díly: - průmyslové šicí stroje - domácí šicí stroje - vyšívací automaty - digitální tiskárny pro potisk textilu.