DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Oprava, servis: - obráběcí stroje - mechanické opravy obráběcích strojů - broušení vodících ploch.

Strojírenská společnost OLBRICH - CZ, spol. s r.o. vyrábí a dodává stroje a strojní zařízení pro automobilový, papírenský, farmaceutický a textilní průmysl. Zaměřujeme se na technologie, které slouží pro výrobu produktů ve formě pásů, jako jsou tapety, podlahové krytiny, fólie a technické textilie. Působíme v mnoha odvětvích a naše ...

Dodávka: - vakuové balící stroje HILUTEC - vakuové balící linky - obaly (vakuové folie, sáčky, misky). Výhradní zastoupení společnosti HILUTEC pro Českou a Slovenskou republiku.

Dodávka, stavba: - minipivovary - jednotlivé komponenty minipivovarů - základní suroviny pro výrobu piva.

Naše firma ELITEX Machinery, s.r.o. sídlící v Kdyni se zabývá výrobou balicích a tiskařských strojů, linek na zpracování dřeva, strojů pro energetiku, textilní průmysl, nářadím a přípravky pro lisování, měřícími a kontrolními přípravky. Papírenství: - balící a tiskařské stroje, linky na výrobu krabic z kartonu a tvrdého ...

Výroba: -papírenské stroje. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Činnost - opravy a servis strojů a strojních zařízení - zámečnická výroba - výroba kovaných, pojezdových a křídlových bran, konstrukcí.

Výroba: - obráběcí stroje, tvářecí stroje. Modernizace, opravy: - těžké obráběcí stroje s konečnou fází provedení CNC řízení.

Prodej - lesní technika a stroje - lesní navijáky, přívěsy na odvoz dřeva, nářadí a vybavení pro práci v lese - zastoupení norské firmy IGLAND AS pro ČR a SR. Další provozovna - adresa: Kostelní 151, 257 51 Bystřice u Benešova.

Ucelený a jedinečný systém poradenství, služeb a výrobků, kterým pomáháme našim partnerům řešit zdravotní stav zvířat, zvyšovat mléčnou užitkovost, hygienu a další situace, které mohou v chovu mléčného skotu nastat.

Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Dodávka, distribuce, prodej: - nástroje pro obrábění - nástrojový management.

Prodej, oprava, servis, bazar: - zemědělská a komunální technika

Prodej: - nástroje pro obrábění - nástrojové držáky.

Prodej, e-shop: - nástroje pro kovoobrábění - vyměnitelné břitové destičky - tvrdokovové vrtáky, frézy.

Značková prodejna firmy NÁSTROJE CZ, s.r.o.: -spirálové vybrušované vrtáky do kovu -spirálové vrtáky do dřeva -vrtáky do betonu -vrtáky s válcovou stopkou -sady vrtáků -přebrušování, ostření vrtáků. Obchodní zastoupení v rámci celé ČR. Další značková prodejna: -Bučovice, Nádražní 560, 685 01. -Dobruška, Fr. Kupky 324, 518 ...

Projekční činnost - projektování ocelových konstrukcí, technologických celků - projektování speciálních strojů a zařízení. Opravy, servis a úpravy strojů a zařízení - generální opravy strojů a zařízení - opravy hydraulických a pneumatických strojů - repase strojů - zajištění náhradních dílů - seřízení strojů a poradenská ...

Strojní a zámečnická výroba: -stavební konstrukce. Prodej, e-shop -dřevoobráběcí stroje -ruční elektrické nářadí -kompresory -brusné pásy -spojovací materiál -nábytkové kování -lepidla, laky, tmely. Půjčovna nářadí a strojů

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Dodávka, prodej - zemědělské stroje - stájová technika - dojírny - tanky - chladící technologie.

Generální opravy, servis, modernizace: - obráběcí stroje Prodej: - nové stroje pro zpracování plechu - podavače tyčí - použité obráběcí stoje.

Hydraulická a pneumatická zařízení. Projekce, konstrukce, údržba, opravy: -hydraulické obvody -lisy a lisovací nástroje -servis obráběcích strojů -modernizace obráběcích strojů.

Prodej, opravy, modernizace: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí centra -portálové frézky -portálové brusky -obrábění kovů -vrtací stroje -generální opravy -modernizace obráběcích strojů -stroje konfiguraci dle přání zákazníka -návrh, konstrukce a výroba upínacích přípravků Vývoj a výroba nových portálových center.

Činnost: - zpracování produktů zemědělské výroby - pronájem zemědělské techniky

Generální opravy všech typů obráběcích strojů. Zakázkové strojní obrábění.