DMGO s.r.o.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Prodej zahradní a lesní techniky.

Prodej strojů a zařízení pro těžbu štěrkopísků a jejich úpravu drcením, tříděním, praním a dehydrací. Úprava minerálních kalů koagulací - srážením.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Nákup, prodej -technicko-poradenská činnost v oblasti zahraničního obchodu.

Velkoobchod a e-shop - hydraulická technika Velkoobchod a e-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy E-shop - osvětlení zemědělských strojů a vleků - poziční a obrysová světla pro nákladní vozy - nářadí EXTOL a FORTUM - hydraulická a ...

Prodej, servis: -malá zemědělská technika VARI sekačky, malotraktory, rotavátory -zemědělské stroje, traktory, kombajny, stroje na pícniny a půdu, nakladače, mulčovače, postřikovače, rosiče, rotační brány AGS, AGROSTROJ, PÖTTINGER, DEUTZ-FAHR, SAME. Prodej: -hutní materiál ocel, profily, trubky -zahrádkářské potřeby ...

Programování na zakázku Instalace - kamerové systémy Vedení - jednoduché účetnictví Tvorba - www stránky Instalace - počítačové sítě

Prodej - zahradní technika Servis - zahradní technika - malá zemědělská technika

Prodej vyvolávacích automatů a zařízení firmy OVIT Miláno. Tiskových desek MAXMA PRINTING. Poradenská činnost: -polygrafický průmysl. Prodej, servis: -termální tiskové desky MAXMA PRINTING ULTRA EP, ARTYONG, GALLANT -příslušné chemie (vývojka, mycí chemie, konzervovače atd.)

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Velkoobchod: - náhradní díly pro zahradní techniku.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Prodej, montáž, rekonstrukce, servis: - dojící technika - chladící technika

Nákup a prodej starších zemědělských strojů, traktorů, manipulační techniky a zemních strojů..

Pro všechny požadavky: výrobní program manroland manroland je synonymem tisku, synonymem inovací a kvality v oblasti tiskových strojů. A to už téměř 160 let. Od prvního tiskařského „rychlolisu“ z roku 1845 nebo od prvního lisu pro kamenotisk Albatros z roku 1871 se toho do dnešních dní hodně změnilo.

Výroba, prodej, servis: - pneumatické nářadí pro doly, lomy, stavitelství a slévárenství.

Oprava: -zemědělské stroje -traktory -osobní a nákladní automobily. Pneuservis. Autodoprava: -nákladní -autobusová. Jeřábnické práce. Odvoz: -fekálie. Prodej, servis: -francouzské zemědělské stroje MOREAU.

Činnost: - zprostředkování služeb v oblasti průmyslové automatizace s využitím robotů.

Dodávka, montáž: - technologické zařízení v průmyslu potravinářském a gumárenském.

Výrobce a dodavatel kompletního zařízení pro doly pro svislou a vodorovnou dopravu.

Výroba, servis: - šicí stroje.

Dodávky, prodej: - ofsetové s tiskové stroje - archové sítotiskové stroje - digitální tiskové stroje - měřicí a kalibrační přístroje - náhradní díly. Opravy, servis.