DMGO s.r.o.

RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Luboš Neklapil se zaměřuje na elektroinstalace, svařování a drobné opravy automobilů a zemědělských strojů.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.

Laser Global s.r.o. se zaměřuje na poradenství při výběru laserových strojů a zprostředkování jejich dovozu.

Presstechnik s.r.o. se zaměřuje na dodávku strojů, systému a na servis v průmyslovém sektoru, jedná se například o ohýbací a zakružovací stroje a ohraňovací lisy.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Prodej - zemědělské stroje

Výroba: -knihařské stroje -oklepávací lisy -hladící lisy.

Dodáváme: -zařízení pro povrchové úpravy -předúprava povrchu, odmašťovací linky a kataforézní lakovny. Zajišťujeme: -řezné a lisovací emulze WEDOLIT -obchod, servis pro plastové systémy + GF+, UF moduly MICRODYN-NADIR.

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Prodej: -demoliční a bourací stroje: - hydraulická kladiva, - hydraulické drtiče železobetonu, - drtiče - pulverizátory, - demoliční nůžky, - demoliční drapáky, - hutnící pěch, - vibrační beranidlo, - drtíčí lžíce, - hladinoměry.

Prodej: -hydraulika -pneumatika -strojní části -armatura.

Prodej zemědělských strojů a náhradních dílů: - rotační žací stroje za traktor - tažné postřikovače - rozmetadla hnojiv - veškeré náhradní díly na postřikovače GAMA, JARMET, Skotárek, Pilmet, TADLEN, Agromet. - nože a rotačky.

Prodej: -nová i použitá zemědělská technika.

Prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -ložiska -klínové řemeny -spojovací materiál -olejové a vzduchové filtry -pneumatiky -žárovky -akumulátory VARTA.

Výroba, prodej: - zemědělská technika - dopravní technika - návěsy a přívěsy - přepravníky zvířat - dopravní systémy - rozmetadla.

Montáž a servis: -chladící a dojící technika. Maloobchod: -náhradní díly.

Komplexní dodávky: -zařízení pro nápojový průmysl -universální myčka láhví -vstřikovací stroje -etiketovací a balicí stroje -změkčovací filtry a filtry na víno. Pobočka: -566531225 Tišnovská 366, Velká Bíteš.

Služby: -opravy šicích strojů -pozáruční servis. Maloobchod: -šicí stroje -značky Bernina, Pfaff, Bobin, Husquarna-Wiking.

Prodej nové i použité: -malotraktory -náhradní díly pro zahradní traktory Vykoupení: -ojeté travní traktory.

Agrobazar Prodej, maloobchod, vlkoobchod: - použité zemědělské a manipulační techniky

Prodej: -zemědělské stroje -náhradní díly.

Prodej nástrojů na dřevoobrábění: - pilové kotouče - roztřískovače - frézy s otvorem - stopkové frézy - vrtáky - nože a výměnné destičky - upínací systémy.

Společnost DK machinery a.s. dodává na český a slovenský trh laserová řezací centra Mitsubishi a tvářecí a obráběcí stroje renomovaných výrobců. V našem portfoliu naleznete technologie pro zpracování plechu a technologie pro třískové obrábění. Zajišťujeme kompletní dodávky těchto technologií.