Stroje pro textilní a kožedělný průmysl zahrnují textilní razicí stroje, pytlovací stroje, knoflíkovací stroje, vyšívací automaty, navíjecí stroje a odvíjecí zařízení, tkací, pletací, šicí a obuvnické stroje, textilní stavy a další textilní pomůcky.

Generální, kvalifikované opravy, oprava, renovace, servis: - průmyslové šicí stroje všech typů. Prodej: - nové šicí stroje MINERVA všech typů - použité šicí stroje - obuvnické stroje.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Výroba: - koželužské stroje: - měkčící, mizdřící, štípací, ždímací, žehlící, vyrážecí, postruhovací - náhradní díly - strojírenská výroba: - základní technologické celky. Střední a generální opravy: - koželužských strojů. Práce. - třískové obrábění dílců - svařování dílců z konstrukčních ocelí - ...

provozuje opravy praček, ždímaček a šicích strojů, byla založena v květnu roku 1990. Expresní opravárenství zaměřila především na oblast Klatovska a Plánicka. V polovině roku 1991 se firma specializuje na prodej a servis šicích strojů. Prioritou jsou opravy na počkání po vzájemné domluvě v neomezené pracovní době.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje ZETINA - overlocky, coverlocky ZETINA - příslušenství.

Prodej, dodávka šicí stroje a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje. Prodej - mandly, žehlící lisy, pomůcky na patchwork. Velký výběr renomovaných značek šicích strojů.

Maloobchod, prodej: - metráže, látky - textilní galanterie: - měkká galanterie - pletací a háčkovcí příze, nitě, vlna - korálky, knoflíky - šicí potřeby. Příjem: - šicí stroje k opravě.

Prodej šicích a vyšívacích strojů: - Husqvarna, Viking - Overlocky. Prodej: - textilní galanterie - metráže - oděvní látky. Opravy a úpravy oděvů.

Prodej a opravy: -kožená galanterie -textilní galanterie -výměna zipů -šicí stroje -šicí stroje průmyslové. Broušení nožů a nůžek.

Maloobchod, služby, import, export ASHFORD HANDICRAFTS Ltd. z Nového Zélandu. : - tkalcovské a pletařské stroje a zařízení, česaná příze - kolovrátky, tkalcovské stavy a příslušenství, vlna pro předení, kartáče a barvy na vlnu, příze. Kurzy předení a tkaní.

Opravna jízdních kol a šicích strojů

Výroba: -usňové materiály, usně, kůže -obuvnické polotovary: -svršky -podešve -obuv Obchodní činnost: -obuvnické, koželužské a šicí stroje. Vybavení koželužen.

Výroba -dodávky dílců a příslušenství textilních strojů -výroba a dodávky specifických technologických zařízení Projekty -transfer a montáž technologických zařízení a technologií -modernizace a rekonstrukce technologických zařízení provozovna Oldřichovská 419 463 34 Hrádek nad Nisou

Prodej - šicí stroje Opravy - šicí stroje

Výroba: - jednoválcové pletací stroje pro výrobu jemného punčochového zboží - jednoválcové pletací stroje pro výrobu klasického a sportovního ponožkového zboží - dvouválcové pletací stroje pro výrobu klasického a hrubého ponožkového a punčochového zboží. Prodej a dodávky náhradních dílů. Poradenská činnost při prodejním ...

Prodej, oprava, servis: - pletací stroje na výrobu ponožek - speciální okrouhlé pletací stroje od výroby tkaniček po specializované stroje na oplétání gumových hadic nebo balících sítí.

Prodej - vzduchové tkací stroje a příslušenství Výroba, servis - vzduchové tkací stroje a příslušenství

Provádíme opravy šicích strojů - Veritas, Lucznik, Toyota, Privileg, Pfaff, Singer.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...