Svařování vyžaduje mnoho vybavení. V aktuálním sortimentu najdete svářecí invertory, multifunkční zařízení, svářečky pro MIG/MAG svařování, ale také zařízení pro svařování plazmou nebo různé příslušenství v podobě redukčních ventilů či svářecích masek.

Specializujeme se na inženýrské zpracování karosářského sektoru v automobilovém, leteckém kolejovém průmyslu a také na CFK. Nabízíme plánování výroby, konstrukci zařízení i jeho uvedení do provozu. Jsme firma se zkušenostmi v oblasti inženýringu, perspektivní technologie a produkty z běžného vývoje. Obsáhli jsme našimi službami ...

Firma Plaček & BoLD se zabývá prodejem i servisem elektromotorů. Opravy: - elektromotory - čerpadla - svářecí agregáty - dynamické vyvažování - diagnostika elektromotorů u zákazníka Prodej: - vysokofrekvenční měniče - elektrické motory - převodovky - elektromotory Servis a prodej elektromotorů Kolín, Kutná Hora, Nymburk, ...

Specializovaný prodej svářecí techniky (komplexní sortiment). Pneumatiky všech rozměrů a typů. Náhradní díly ZETOR, AVIA, LIAZ. Autobaterie Baner. Oleje Valvoline, Paramo, Hekra. Zemědělské potřeby, ochranné pomůcky. Úplný sortiment hnojiv a pesticidů.

Velkoobchod, maloobchod, eshop: - bojlery - audio, video (rádia, televize ...) - bílá technika (ledničky, pračky ...) - foto technika - drobné elektro - motorové pily, sekačky - svářečky - vysavače.

Prodej: - svařovací materiály - stavební řezivo.

Prodej, servis: - svařovací technika - náhradní materiál - přídavný materiál - ochranné pomůcky -odborné poradenství

Výroba, dodávka, prodej: - svařovací technika: - malé přenosné svářecí přístroje - mechanizované svářecí roboty využívané v průmyslu.

Maloobchodní prodejna: - svářecího materiálu - brusivo - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej - chemie Prodej - elektrické nářadí - nástroje Prodej - stroje Prodej - svařovací technika

Dodávka - průmyslové roboty - zařízení pro lepení kovů - svářecí stroje a příslušenství - zařízení a stroje pro tepelnou úpravu kovů

Naše téměř dvacetiletá praxe v oboru stavebního zámečnictví Vám zaručuje kvalitu výrobků a služeb. Firma Zámečnictví Kavka byla založena v roce 1992 a od té doby se profiluje jako rodinný podnik, který dodává své výrobky a služby v profesionální kvalitě. Mezi naše výrobky a služby patří: - vjezdové brány (nesené, posuvné, dvoukřídlé) - ...

Distribuce vysoce kvalitních komponentů: - ventily - šroubení - rychlospojky - hadice - kohouty - regulátory tlaku - svařovací automat.

Prodej, servis: -svařovací technika.

Prodej, servis: - svářecí technika - autogeny - motorové pily.

Internetový obchod, prodej: - obráběcí stroje - elektrické nářadí - ruční nářadí - svářecí technika - manipulační technika - kotvící technika - nástroje - brusivo - pracovní oděvy - potřeby pro důma zahradu.

Provádíme generální opravy a rekonstrukce elektronických svářecích strojů, vývoj řídicích systémů, průmyslovou automatizaci a měření.

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Nabíječe: -opravy -prodej nové -prodej zrenovované -náhradní díly prodej a opravy ND. Zprostředkovatelská činnost: -nabíječe -vysokozdvižné vozíky. Komisní prodej, bazar. Prodej zařízení DECA: -svářečky -nabíječe -pomocné skartovací zařízení, zdroje.

Autodoprava: -nákladní. Velkoobchod: -zemědělské produkty -potraviny, nápoje -textil, oděvy, obuv -drogistické a kosmetické výrobky -elektrické spotřebiče pro domácnost -nábytek, podlahové krytiny -kancelářské potřeby -stavební materiály -železářské, instalatérské, topenářské zboží -stroje obráběcí, stavební, textilní, ...

Opravy, servis a prodej: -svařovací (svářecí) technika, zařízení -svářečky -poloautomaty tuzemské i zahraniční ESAB, FRONIUS, FORMICA plasmy pro plasmové řezání přestavby, renovace, generální opravy, GO svařovacích poloautomatů -hořáky BINZEL, KURT HAUFE i renovace -odsávací zařízení KEMPER i montáž -autogen výměnným ...

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Autorizovaný distributor firmy ESAB Vamberk, s.r.o. Prodejní sklad Kladno. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svařovací technika. -svářecí materiál.