Montážní, obráběcí, svařovací, textilní, papírenské, třídící, balící či jiné technologické linky nachází uplatnění napříč celým průmyslem. Vybírejte dílčí komponenty, jako jsou pohony a mechanismy nebo využijte montáž technologických linek na míru.

STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Specializací firmy STOZA, s.r.o. jsou návrhy a výroba strojů a technologických linek na míru dle přání zákazníka. Našim klientům můžeme nabídnout stoje a linky na granulování dřevní hmoty a jiných materiálů, šrotovníky, dopravníky, granulátory, míchačky či míchací zásobníky. Při vývoji strojů využíváme nejmodernějších poznatků z oboru.
STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky na míru
Výroba: -posklizňové linky na zpracování kořenové zeleniny -osekávačky cibule -diskové podmítače do chmelnic. Zakázková strojírenská výroba. Obrábění.

Dodávka, montáž, bazar: -stroje pro pekárny, těstárny, moučné linky. -pekařské stroje. -kompletní vybavení pro pekárny.

Výroba: -stroje a linky na zpracování pastových hmot (tuky, tmely, silikony) -vyprazdňování zásobníků, sudů -dávkování, plnění, uzavírání kelímků, kartuší atd.

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Průmyslová automatizace: -řízení linek -řízení strojů -sběr dat.

Vývoz kompletních investičních celků, technologických linek, zařízení a náhradních dílů, především v oblasti potravinářského průmyslu, zpracování ropy a zemního plynu, petrochemie, gumárenství.

Strojírenská výroba: - automaty řadové na obalované sklo - dávkovače skloviny - stolní, dílenské hydraulické lisy - navíječky skleněného vlákna - formy sklářské. Odlitky z tvárné šedé, nízkolegované litiny.

Vývoj, výroba: - mechanické stroje, přístroje, manipulátory a jiná manipulační technika.

Lepení izolačních a dekoračních obkladových dlaždic . Montáže technologických celků a zařízení.

Konstrukční kancelář zaměřená na vývoj, konstrukci a detailování jednoúčelových strojů a linek, manipulačních a transportních zařízení.

Prodej, internetový obchod: -pneumatické válce a ventily -elektromagnetické ventily -filtry a maznice -šroubení, fitinky, rychlospojky -manometry -tlakové a průtokové spínače -kulové kohouty.

Výroba a dodávka technologických linek, strojů a zařízení pro cementárny.

Služby: - stěhování (stroje a těžké předměty) - demontáže a montáže technologických celků včetně uvedení do provozu Modernizace: - vybavení systémů novým řídícím systémem, kompletní výměna elektroinstalace, včetně osazení zařízení novým nebo repasovaným hydraulickým systémem Servis, oprava: - hydraulika (průmyslová se zaměřením ...

Dodávka: -vertikální balící stroje jednořadé a víceřadé -plnící linky -speciální aplikace -dávkovače -dopravní systémy.

Kompletní konstrukční a vývojová činnost pro: -Jednoúčelové stroje a zařízení -Hydraulické, pneumatické, tvářecí stroje a zařízení -Dopravní a balící linky -Nástroje a přípravky

Dodávka: - strojírenské celky. Provozovna: - Ostrava, Rudná 633/53.

Oprava, servis: -stáčecí linky KEG-plnící linky KEG. Prodej: -náhradní díly-ND pro stáčecí-plnící linky.

Projekce (zajišťování projektů) a dodávky: -ohřevné a reakční pece pro jednotky: -atmosférické destilace -vakuové destilace -hydrogenační rafinace -katalytického reformingu -parního reformingu -pyrolýzy -ohřev teplonosného oleje -systémy využití odpadního tepla spalin na: -výrobu páry -ohřev spalovacího vzduchu ...

Práce: - stavební - kovářské - ocelové konstrukce - sanace betonových povrchů - opláštění, zateplení objektů - výškové práce - zemní práce - průmyslové objekty - montáže technologií.

Výzkum, vývoj, projekce, výroba, dodávky, montáž, servis, funkční zkoušky, modernizace, rekonstrukce, inženýrink: -stroje, zařízení a technologie -chemický a petrochemický průmysl -ekologie a ochrana životního prostředí -potravinářství -lihovary -absorpční, adsorpční a rektifikační kolony, odparky a odpařovací stanice, ...

ENGEL CZ s.r.o. je jedním z největších dodavatelů výrobních technologií pro automobilový průmysl v České republice. V současné době je v České republice v provozu přes 2000 vstřikovacích strojů. Služby: - opravy v záruce do 48 hodin - pozáruční opravy - Hot-line - poradenství. Náhradní díly: - sklad v Praze.

Dodávka, výroba, zpracování: - strojně technologické celky. Výroba zámečnických prvků: - nerezové jímky - odtokové žlaby - nerezové potrubní celky. Výroba, montáž nerezových zábradlí.

Konstrukční vývoj a dodávka: -typové a atypické zařízení, stroje a linky -montážní pracoviště, montážní linky -manipulační zařízení -paletizační, depaletizační systémy -potravinářská zařízení a stroje.

Nabízíme: - kompletní nabídku v oblasti kovovýroby a obrábění Nabízíme služby: - vysokorychlostní obrábění - měřící a vyhodnocující stroje a přípravky - stavebnicové výrobní a montážní linky - montážní pracoviště - přípravky - dopravní technika - jednoúčelové stroje - jednoúčelové lisy - konstrukce, stojany - ...

Projekce, výroba a dodávky technologických celků pro řešení nestandardních problémů s vodou a vodním hospodářstvím obecně.