Využijte projektování, dodávku a montáž závlahových systémů typu mikrozávlaha, podpovrchové zavlažování nebo lineární zavlažování. V sortimentu vybavení k zavlažování je možné najít ovládací jednotky, ventily, postřikovače, potrubí nebo filtrační jednotky.

Dodej, montáž: -závlahy: - zahrad - parků - sportovišť - závlahy pro zemědělství.

Provoz a údržba závlahové zařízení. Stavební práce-dodávka technologie-opravy – servis – služby na pozemcích. Závlahy od Brodu na Dyjí až po Zaječí Zemní a výkopové práce

Opláštění a střechy budov. Výroba, montáž, nátěry: - ocelové konstrukce Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Sanace betonových konstrukcí. Opravy a rekonstrukce střech. Zámečnické práce. Návrhy a realizace zahrad a závlahových systémů.

Prodej, e-shop: - zahradní technika - nářadí - náhradní díly - vodní program - zavlažování. Produkty GARDENA, RAIN BIRD a náhradní díly GARDENA.

Obchod, prodej, servis, náhradní díly (značky STIHL, KÄRCHER, HONDA, MIlwaukee, AEG, ATLAS-COPCO, KANGO, NAREX, HITACHI): -zahradní technika: -elektrické sekačky -benzinové sekačky -žací traktory -křovinořezy -motorové pily -vertikutátory -postřikovače -zahradnické nůžky a pilky -drtiče větví -komunální technika ...

Služby - realizace a údržba zahrad - realizace jezírek - závlahové systémy - kácení stromů.

Zahradnické služby: - návrh, realizace okrasných zahrad - zakládání trávníků - pokládka travních koberců - návrh, montáž závlahových systémů.

Služby: - úpravy, projekce a realizace zahrad či závlahových systémů

Prodej techniky a příslušenství pro tvorbu zahradních jezírek, péči o rybníčky a biotopy: -kompletní sortiment pro stavbu, údržbu a provoz jezírek i jiných vodních staveb -jezírková filtrace -jezírková čerpadla -vodní chemie -jezírkové osvětlení -hladinové sběrače -jezírkové fólie -vodní rostliny -zastoupení značek HAILEA, OASE, JEBAO, ...

Služby: - realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - závlahové systémy

Automatické zavlažovací systémy - návrh a instalace.

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Realizace - zahradní jezírka Dodávka a instalace - závlahové systémy Servis - závlahové systémy Výroba - závlahové systémy.

Prodej, montáž, servis: - automatické zavlažovací systémy.

Zahradnická firma. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti realizace a údržba okrasných zahrad, montáž automatických závlahových systémů TORO, výstavbu okrasných a koupacích jezírek.

Montáž, oprava, servis: - závlahové systémy Prodej, montáž: - zahradní osvětlení

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Návrh, realizace, služby -okrasné zahrady -závlahové systémy -jezírka -kamenné prvky -realizace -údržba -péče o firemní či veřejnou zeleň -prořezávky, kácení atd.

Zakládání a údržba zahrad, jezírek i fontán. Provádíme závlahové systémy. Půjčovna: -zahradní a jezírková technika.

Návrhy a realizace: - automatické zavlažovací systémy. Zahrada: - zahradní-venkovní osvětlení - čerpadla, vodárny, nádrže - zahradní jezírka - návrh a realizace sadových úprav. Čistírny odpadních vod. Elektroinstalace.

Komplexní dodávky závlahových systémů a vodohospodářských staveb. Profesionální závlahy.

Montáž automatických závlahových systémů.

Služby: - zakládání a údržba soukromých okrasných a ovocných zahrad, veřejné zeleně i firemních areálů, - návrhy zahrad, projektová dokumentace, - realizace krajinotvorných prvků, - zakládání trávníků výsevem i pokládkou trávníkových koberců a květnatých luk, - instalace závlahových systémů, - sekání a údržba trávníků i zanedbaných ...