Využijte projektování, dodávku a montáž závlahových systémů typu mikrozávlaha, podpovrchové zavlažování nebo lineární zavlažování. V sortimentu vybavení k zavlažování je možné najít ovládací jednotky, ventily, postřikovače, potrubí nebo filtrační jednotky.

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Potřebujete upravit zahradu či park? Hledáte kvalitní zahradnickou firmu? V tom případě se neváhejte obrátit firmu Art Garden. Nabízíme návrhy, realizace a údržbu zahrad. Poskytujeme odborné a komplexní služby v oblasti sadových úprav zahrad, parků, firemních areálů a veřejné zeleně. Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi a ...

Naše firma vám nabízí následující zahradní služby: - zahrady na klíč - kompletní projekty zahrad - dodávky rostlin a materiálů pro vaše zahrady - realizace zahrad - solitérní rostliny - zavlažování - závlahové systémy - zahradnické služby - trávník, travní koberce - pravidelné i jednorázové údržby zahrad - dřevostavby.

Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejné zeleně - projekce zahrad - zakládání trávníků - závlahové systémy, jezírka - rizikové kácení a řez ovocných stromů. Zahradní stavby, montáž - zídky - pergoly - skalky.

Návrhy a realizace zahrad - návrhy projektů zahrad a zeleně - realizace a údržba zahrady - rizikové kácení stromů - jednorázové i stálé úpravy zahrad - automatické zavlažovací systémy - střešní zahrady.

Činnost: - montáž závlahových systémů - kácení, ořez stromů - údržba, sekání trávníků.

Montáž a servis - bazény Návrhy a realizace - zahrady Montáž a servis - zahradní závlahy

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Údržby, projekce a sanace - zahradyzakládání trávníku - zahradní architektura Prodej - zavlažovací zařízení

Dodávka - zavlažovací systémy RAINBIRD Servis záruční i pozáruční

Návrh, projekce, realizace, údržba: - zeleň - zahrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Realizace zahrad: - zahradnické a parkové úpravy veřejná i soukromá zeleň - trávapostřiky proti chorobám a škůdcům motorovým postřikovačem. Návrhy a realizace : - závlahové systémy

Prodej, montáž: - čerpací soustroje - kalová čerpadla - ponorná čerpadla - topenářská a cirkulační čerpadla - zavlažovací systémy - čistírny odpadních vod - bazény.

Projekce, realizace: - zahrady - zahradní stavby - jezírka - závlahové systémy

Výroba, prodej, e-shop - zahradní obrubníky - zavlažovací systémy

Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Projekce, realizace, údržba: -zahrady. -montáž automatické závlahové systémy. -pokládka travního koberce. -zakládání trávníků.

Služby: - návrhy a realizace zahrad - zahradnictví - závlahové systémy

Úpravny vod Topenářské práce Podlahové topení EUROCALOR (suchý systém) Odstraňování vlhkosti zdiva Prodej, dodávka a montáž - rekuperační odsavače Prodej - zalévací systém do bytu nebo na zahrádku

Služby: -návrhy a realizaci zahrad -realizace závlah

Prodej a servis: -travní sekačka, -motorová pila, -křovinořez, -čerpadla, -ložiska, -klínové řemeny, -závlahové systémy, -zahradní travní traktory, -komunální technika.

Realizace a zahrady Dodávka - závlahové systémy

Montáž: - automatické zavlažovací systémy HUNTER - úprava firemní zeleně - zakládání a údržba zahrad - péče o trávníky - zakládání travnatých ploch.

Zajistíme dodávky materiálu, zemních prací, montáže, seřízení systému a zaškolení obsluhy - závlahové systémy HUNTER

Autorizovaná instalační firma pro automatické zavlažovací systémy firmy Hunter. Realizace: - projekty automatické závlahy pro veškeré druhy ploch, kde je nutná pravidelná dodávka vody: - zahrady, sportovní plochy, parky. Komplexní služby: - zakládání a údržba zahrad. Drobné stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - ...