Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Stěhováni Speciální stěhovací práce: - výrobní linky i celé provozy - nadměrná břemena, trezory - nádrže - nábytek - kanceláře, firmy, sklady Stěhování strojů je prováděno na speciálních vozících po halách do váhy 80 tun. Vozíky jsou ze speciální hmoty Juwathanolu, která zaručuje maximální šetrnost proti oděru podlahy. Na požádání za ...

Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Stavební firma: - rekonstrukce objektů - výstavba komerčních budov - výstavba skladových hal - železobetonové konstrukce - novostavby - bytové a občanské stavby - pokládání zámkové dlažby - výstavba zpevněných ploch - systémové bednění Výroba a prodej stavebního řeziva. Návrhy a realizace interiérů. Prodej a pronájem ...

Činnost VIP Ateliéru v oblasti GD staveb je zaměřena na výstavbu občanských a průmyslových staveb a dále i jejich oprav a rekonstrukcí. Pro tyto akce zajišťuje též projektové a inženýrské činnosti. Zajišťování činností spojených s programem Zelená úsporám Zateplování budov, montáž tepelných izolací, provádění omítkových systémů, dodávky a montáž ...

Prodej, montáž - hydraulické nákladní jeřáby - nosiče kontejnerů - nástavby pro odtah vozidel. Provozovna Praha - adresa: Přátelství 551/4, 104 00 Praha - Uhříněves - tel. 602 478 522. Provozovna České Budějovice - adresa: Hlinsko 36, 370 01 České Budějovice - tel. 602 214 669.

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Pronájem: - plošiny 9 a 14 m - plošina do 20 m. Výškové práce z lana. Stanoviště plošin: - Březnice.

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Pronajímáme pracovní plošiny na automobilovém podvozku s dosahem od 19 až do 46 m pracovní výšky! Plošinu si můžete pronajmout dle potřeby na několik hodin, dnů, týdnů i měsíců, při dlouhodobém pronájmu za zvýhodněnou cenu.

Nabízíme dodávky výtahových vodítek včetně příslušenství jak ve standardním provedení - délka 5m, standardní počet tyčí ve svazcích, tak zakázkově - včetně nestandardních délek a mezikusů. Dodávky jsme schopni realizovat jak napřímo od výrobce k našemu finálnímu zákazníkovi, tak z našeho skladu.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Služby - servis plynových kompresorů - servis vzduchových kompresorů a pneumatického nářadí - servis plynových spotřebičů - servis a revize zdvihacích zařízení.

Činnost - pronájem autoplošiny s obsluhou pro výškové práce.

Nákup, prodej, servis, revize, technické kontroly: - vysokozdvižné vozíky (VZV).

Strojírenská výroba a prodej: -přestavby, nástavby, přestavba, nástavba nových a ojetých nákladních automobilů -hydraulické jeřáby -valníky -nosiče kontejnerů -prodej-nové i ojeté vozy, automobily -zprostředkování leasingu -výkup ojetých vozidel, nákladní automobily -nosiče kontejnerů -teleskopické, kloubové pro podvozky nákladních ...

Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Výroba, prodej, montáž a servis výtahů. Služby: - rekonstrukce - modernizace - projekce - poradenská služba při volbě typu a umístění výtahu - oprava - opravy.

Pronájem: -vysokozdvižné plošiny kloubové i teleskopické o hmotnosti 3, 5-6 tun s pracovní výškou 5-18m. Autodoprava: -vnitrostátní nákladní AVIA sklápěč 3, 5t. Kontejnerová doprava: -použití a pronájem kontejnerů -odvoz sutí a odpadů. Dále firma provádí: -výškové práce -nátěry fasád a konstrukcí -mytí fasád a oken ...

Dodávka, prodej: - hydraulicky ovládane přístroje stavební strojů - drapáky, adaptéry pro autojeřáby, stavební stroje - sklopné vidlice - nůžky na beton.

Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výtahů -osobní, nákladní výtahy -rekonstrukce výtahů v panelových domech podle norem EU.

Dodávky, montáž, opravy a revize zdvihacích, tlakových, plynových a elektrických zařízení. Dodávky, montáž a servis průmyslových zařízení.

Dodávka, montáž, revize - výtahy na klíč - eskalátory - zdvihací plošiny.

Nabídka kalových čerpadel, kompresorů, dávkovacích čerpadel a spojek.

Činnost: - revize, revizní zkoušky zdvihacích zařízení - revize jeřábů, plošin.