JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Pronájem: - pracovní, montážní vysokozdvižné plošiny - autojeřáb.

Prodej: - bezbariérové přístupy do objektů - schodolezy s obsluhou a samoobslužné - variabilní zdvižné plošiny - invalidní zdvižné schodišťové plošiny a sedačky - vertikální zdvižné (výtahové) plošiny - zdvihací stropní a nástěnné zařízení do bazénů, koupelen, WC - nájezdové rampy pro přístup do objektů - křesla a nástavce na WC ...

Oprava, servis: - jeřáby - strojní zařízení.

Činnost: - renovace sklepních kójí - opláštění výtahových šachet deskami CETRIS v bytových domech Výroba, montáž: - sušáky - okenní zahrádky

Společnost BRANO a.s je výrobní společností se zaměřením na automobilový průmysl. Vyrábíme a prodáváme autodíly pro osobní, užitková i nákladní auta. V rámci naší činnosti, se ale věnujeme i výrobě autozvedáků, nářadí pro automobilový průmysl, odlitků z tvárné a temperované litiny či výrobě zvedacích zařízení a zavíračů. Sídlíme ve městě Hradec ...

Technická inspekce, oprava, rekonstrukce, revize, prodej: - zdvihacích zařízení, elektro - jeřáby. Autorizovaný záruční a pozáruční servis mobilních jeřábů firmy TEREX-DEMAG.

Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v tomto oboru a pronájem bytových i nebytových prostor. Provozuje správu bytového fondu a poradenství v těchto oblastech: - právní - správa domu, bytů a nebytových prostor - Zákon o vlastnictví bytu. Také se zabývá ...

Činnost: - revize zdvihacích zařízení - revize elektrických zařízení.

Technické služby: - správa a udržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - péče o zeleň - sadové úpravy, zahradnická činnost - svoz a likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, separace - sběrný dvůr s nebezpečnými odpady, provoz skládky - čištění města - údržba, opravy místní komunikace - provoz koupaliště, městských ...

Prodej, servis, opravy, půjčovna - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky, plošinové vozíky

Stavební činnost: - oprava, údržba bytů, správa budov - zateplení, izolace budov - přestavba bytových jader. Řemeslnické práce: - zedník - vodoinstalatér - plynař - dlaždič - obkladač - elektrikář - stolař (oprava oken, dveří) - podlahář (výměna PVC). Výškové plošiny - práce s výškovými plošinami - pronájem.

Oprava, servis, revize: - jeřáby, zdvihadla Výroba vázacích prostředků. Školení jeřábníků, vazačů.

Pobočka. Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Strojírenská firma. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kladkostrojové dráhy - portálové jeřáby - válečkové a pásové dopravníky - rozvaděče - podvěsné dopravníky jednodráhové, dvoudráhové, manuální.

Oprava, servis, revize: - autojeřáby, jeřáby - úprava hydraulické ruky tuzemské výroby - hydraulické pojízdné plošiny - nákladní automobily - hydraulické válce, hydraulické ruky tuzemské výroby.

Projekce, výroba, dodávky, montáž, servis, oprava: - zdvihací zařízení - výtahy - plošiny - revize, modernizace, rekonstrukce - nová zvedací zařízení - možno i na klíč.

Opravy, servis, údržba: - nakládací hydraulické jeřáby. Provozovna: - Odry, Mankovice 30.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vozíky BALKANCAR-nové i renovované -náhradní díly na vysokozdvižné vozíky BALKANCAR -kladkostroje BALKANCAR, náhradní díly -katalogy vozíků a kladkostrojů. Poradenství: -v oboru vysokozdvižných vozíků a kladkostrojů.

Výroba, dodávka, montáž, opravy, servis, revize, rekonstrukce, modernizace: - výtahy - osobní, nákladní, lůžkové, evakuační - plošiny pro přepravu imobilních osob - nákladní plošiny - vyhrazená zdvihací zařízení s trakčními, hydraulickými nebo řetězovými pohony.

Dodávka, výroba, montáže, servis, revize. - výtahů, výtahy. Provozování bazaru stavebních strojů.

Výroba: - speciální zdvihací zařízení, těžká zdvihací technika: - zařízení pro těžké zdvihy - zařízení pro pokládání potrubí - uvazovací systémy. - součásti větších celků.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Prodej, servis, oprava: - vysokozdvižné vozíky DESTA - nové, použité (bazar) - manipulační technika. Pneuservis - osobní, dodávkové vozy. Výměna a tónování autoskel.

Práce s autojeřábem do 20 tun. Jeřábnické práce. Práce: - montážní - stavební. Pronájem, půjčování: - plošiny dosah 16 m.

Logistika Prodej a pronájem - zdvižné vozíky HYUNDAI, ROCLA, DAMBACH Servis - zdvižné vozíky HYUNDAI, ROCLA, DAMBACH