JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Pronájem reklamních ploch v Plzni, výroba reklamních bannerů, výškové práce, pronájem vysokozdvižné plošiny 24m, výškové plošiny, pracovní plošiny Plzeň.

Montáže, výroba, servis: -elektroinstalace -hromosvody, uzemnění. Revize a projekty: -chladící a dojící zařízení -jeřáby, zdviže. Výroba rozvaděčů typů. Smluvní partner skupiny ČEZ. Prodej: -elektromateriál (celý sortiment) -montážní plošina MP 13.

Práce: -autojeřábnické, autojeřábem T 815 AD 20T -montážní plošinou MB 410D

Prodej a servis manipulační techniky se zaměřením na sloupové jeřáby, nástěnné jeřáby, kladkostroje, paletové vozíky, navijáky a vázací prostředky, zvedací stoly, nůžkové plošiny, rádiová dálková ovládání. Dále dodáváme pro oblast kolejových vozidel posunovací zařízení, sloupové zvedáky a polohovadla. Značky: -PFAFF, ZAGRO, YALE, HYMO, TELE ...

Autojeřábnické práce. Pronájem, půjčovna: -autojeřáby -zdvihací technika

Služby: -ekologická likvidace autovraků. -autovrakoviště.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Půjčovna, pronájem: -vysokozdvižné montážní plošiny k natírání, mytí a opravám fasád, montážím reklam, kácení stromů -pracovní přívěsné plošiny kloubové, nůžkové, aku i diesel pohon.

Školení a kurzy: -strojníků stavebních strojů -elektrikářů-vyhláška 50/78 Sbírky -jeřábníků-vazačů -obsluh motorových pil -lešenářů -řidičů vysokozdvižných vozíků. Revize zdvihacích zařízení (např.jeřáby, vysokozdvižné plošiny..).

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Prodej: -manipulační technika -vysokozdvižné vozíky -paletové vozíky -rudlíky, kárky, plošiny -dílenské zvedáky -pojezdová kola a kladky - 1 000 druhů /zasíláme na místo určení/

Půjčovna, montáže, revize, prodej, servis: -stavební výtahy -závěsné plošiny -vrátky -shozy na suť.

Prodej: -ledničky, sporáky, pračky, myčky, mrazáky, vestavné spotřebiče, TV, video, autorádia, akumulační kamna a bojlery. Provádíme elektroinstalace a nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu. Výškové práce plošinou MP16.

DODÁVKY A MONTÁŽ silnoproudých a slaboproudých zařízení: -přípojky a rozvody NN -veřejné osvětlení -optické kabely -předpěťové ochrany a filtry pro telekomunikační, datové a elektrické NN sítě -zdroje záložního napájení všech výkonů. Pronájem elektrické zvedací plošiny.

Projekce, výroba, dodávky, montáže a následný servis všech typů výtahů, jedná se především o osobní výtahy, ale i o zásobovací a chodníkové výtahy, malé nákladní výtahy, autovýtahy a běžné výtahy, dále různé plošiny pro imobilní. Novinkou v našem programu jsou: -hydraulický výtah GL-VOTO lift, plošina pro imobilní HPI-VOTO lift, která ...

Projekty, výroba, montáž a servis výtahů. Poradenská a projekční služba pro instalace osobních a nákladních výtahů (až 5000 kg)a také vertikálních dopravníků do maximální nosnosti 160 kg. Výroba: -specializace na výrobu výtahových kabin pro osobní a nákladní dopravu -kompletní dodávky výtahů s trakčním a hydraulickým pohonem ...

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.

Výroba: -dopravní zařízení -zvedací zařízení.

Elektromontážní práce, hromosvody, fotovoltaické elektrárny, revize, projektová a poradentská činnost v oboru. Pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem 20m.

Elektroúdržba NN: -veřejné osvětlení -elektroinstalace do 1kV -údržba veřejného osvětlení Pronájem montážních plošin na práce ve výškách do 22 m. Velkoobchod: -veřejné osvětlení. e-shop svítidla. Maloobchod - Dům svítidel

Výroba strojních součástí: -těsnění SEAL-JET -ozubená a šneková kola -pouzdra a třecí ložiska -statické směšovače pro barvení plastů -servis při opravách strojů a hydrauliky. Opravy a renovace: -strojních součástí hydrauliky a pneumatiky -vysokotlaké hydraulické čerpadla -přímočaré a rotační hydromotory -hydraulické válce ...

Výroba, opravy: -zvedací a manipulační zařízení

Služby: -revize jeřábů, zvedacích zařízení -prohlídky ocelových konstrukcí.

Výroba, montáž, opravy, revize: -jeřáby -zdvihací plošiny -ocelové konstrukce. Práce: -stavební -tesařské -truhlářské.