JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Pracovní náplní firmy je montáž a pronájem: - lešení - stavební výtahy.

Řetězové kladkostroje Liftket, lanové kladkostroje R.Stahl a systém Helm pro kladkostrojové dráhy a jeřáby. Návrh logistických řešení pro manipulaci s materiálem. Jeřáby mostové, podvěsné, sloupové, portálové. Servis, revize

Eshop do světa levné, kvalitní a prověřené manipulační a zdvihací techniky.U náš naleznete levný paletový vozík, vysokozdvižný vozík, VZV, zdvihací stůl i plošiny, paletový vozík s tiskárnou a váhou, kladkostroje, hevery, skladový vozík, rudly, elektrický i mechanický zdvih a pojezd, trvale nízké akční ceny..

Půjčovna stavební mechanizace a nářadí: - stavební výtahy GEDA - závěsné lávky STROS - shozy suti GEDA - stavební vrátky - pojízdné věže BLIZ - mobilní oplocení - stropní stojky PERI a DOKA - topidla MASTER - odvlhčovače vzduchu - ochranná zábradlí - mobilní buňky - staveništní rozvaděče - nářadí HILTI - zahradní technika - rýhovač ...

Specializujeme se na výrobu, montáž, dodávku a servis plošin pro imobilní. Nabízíme plošiny vertikální, šikmé s možností změny úhlu stoupání a zatáček a pojízdné židle. Většinu výrobků lze zakoupit na leasing.

Kompletní výrobce: - vysokozdvižných vozíků - plošinových vozíků - tahačů - moderní skladové techniky i perspektivních služeb. Vysoké výkony mají u STILLu tradici. Z toho, co zahájil zakladatel firmy Hans Still v roce 1920 velmi kreativně, s podnikatelským duchem a vysoce kvalitně, se vyvinul jeden z nejinovativnějších kompletních ...

Jaké služby nabízíme: Nepřetržitý servis výtahů 24 hodin denně. Vyprošťování osob z výtahu. Opravy, nouzové opravy, generální opravy, rekonstrukce. Údržba, mazání, čištění výtahů. Prohlídky, revize, revizní zkoušky vše dle ČSN. Prodej a montáž nových výtahů.

Prodej, servis, opravy. Výhradní zastoupení, dovoz, import: - autojeřáby KATO, GROWE - hydraulické ruky HIAB, JONSERED, LOGLIFT - stavební stroje NEW HOLLAND, HYUNDAI včetně příslušenství pro využití v zemědělství, lesnictví, dřevařském průmyslu: - traktorové nakladače - univerzální nakladače - čelní nakladače - bagry kolové, pasové ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Dodáváme výtahy, eskalátory, pohyblivé chodníky, automatické dveře - výroba, instalace, modernizace.

DODÁVKA: - sloupové a stožárové jeřáby VÝVOJ, VÝROBA, SERVIS, OPRAVY A MONTÁŽ: - jeřáby - plošiny.

Nabídka služeb spojených s dovozem z jihovýchodní Asie. Vyhledání partnerů a distributorů. Zajištění garance dodávek a logistiky.

Vyrábíme výtahy, výtahové šachty, nákladní zdvihací plošiny i autoplošiny.

Vysokozdvižné a paletovací vozíky. Firma nabízí nové vysokozdvižné vozíky Komatsu a Combilift, paletovací vozíky (paleťáky), servis u zákazníka, technické prohlídky manipulační techniky, dodávky náhradních dílů, prodej starších vysokozdvižných vozíků všech značek, bazar, pronájem, leasing i starší techniky.

Společnost Výtahy 1 - EcoLifts s.r.o, byla založena v roce 2008 jako alternativa k běžným, konzumním společnostem, zabývajícím se výtahovou technologií. Cílem není jen prostá výroba a montáž výtahů a prosklených ocelových konstrukcí, naše služby jsou komplexní včetně architektonického návrhu, stavebního projektu a poradenské činnosti.

Dodávky, montáže, údržba, rekonstrukce a modernizace, odborné poradenství: - výtahy-lanové, hydraulické, osobní, lůžkové - nákladní autovýtahy - eskalátory a pohyblivé chodníky. Prodej: -náhradní díly a komponenty. .

Výroba: výtahy, výtahů. Společnost Schindler CZ, a.s. působí na českém trhu od ledna roku 1993. Po celou dobu si udržuje přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Své činnosti stále rozvíjí a tím ...

Typy výtahů: - malé nákladní - nákladní řetězové - lanové hydraulické - osobní lanové - hydraulické nákladní s nosností do 7000 kg. Typy řízení výtahů: - jednoduché - sběrné - duplex - frekvenčně řízené.

Výtahy: -výroba, dodávky, montáž, modernizace, -střední a generální opravy -servis -revize, provozní prohlídky, mazání -pravidelná preventivní údržba.

Služby montážními plošinami: -MP** 16 -maximální výškový dosah: 16 m -maximální boční dosah: 7, 9 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: 380 V. -MP** 13 -maximální výškový dosah: 13 m -maximální boční dosah: 6, 3 m (od osy točnice) -nosnost koše: 225 kg -alternativní elektropohon: ...

Výroba, montáž a servis výtahů. Výroba a prodej řídicích desek a celých výtahových rozváděčů.

Pronájem montážních plošin i s obsluhou.