JASS a. s.

Portálové, věžové, konzolové a kolejové jeřáby, elektrická zdvihací zařízení, navijáky a vrátky, pracovní, montážní a sloupcové plošiny, kladkostroje, vázací materiál a uchopovací technika nesmí chybět v žádném větším skladu nebo při práci ve výškách.

Revize - zdvihací zařízení - pohyblivé pracovní plošiny - regálové zakladače - stavební výtahy - vysokozdvižné vozíky

Montáž a servis výtahové techniky.

Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. -montáž domovní telefony, zabezpečovací zařízení. -opravy výtahů.

Půjčovna, pronájem: -autojeřáb -nákladní vozy -bagr Práce: -jeřábnické

Oprava, servis, technické kontroly, revize: -vysokozdvižné vozíky

Oprava: -vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKANCAR, GLIWICE. -nákladní vozidla AVIA, LIAZ -výkup a komisní prodej vysokozdvihů Kancelář:Palackého 223, Nymburk 288 02.

Výstavba, rekonstrukce -veřejné osvětlení a místního rozhlasu Provoz, údržba: -veřejné osvětlení a rozhlasu - nízkotlaké kotelny Vyhledávání: -kabelové poruchy Pronájem: -montážní plošina

Plošiny - montážní pracovní plošiny: -pronájem moderních ekologických a tichých akumulátorových nebo síťových montážních plošin s dosahem do 30 metrů -pronajímáme přívěsné montážní pracovní plošiny Denka- Lift 12-30 a další.

Technické služby: -správa městského hřbitova -autodoprava -odvoz fekálií -zemní práce -pronájem, půjčování -vysokozdvižná plošina -veřejné osvětlení -posypová služba a obalovny.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - příslušenství Ter - japonské ruční a elektrické řetězové kladkostroje..

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Eletex výtahy je ryze česká firma. Jsme odborníci působící ve výtahovém průmyslu desítky let. Díky těmto dlouholetým zkušenostem a dobré technické základně jsme připraveni se plně postarat o servisní činnosti na výtazích od výrobců Schindler, Kone, Otis a Eletec. Servis a modernizace pro výtahy dalších výrobců (i již zaniklých) u nás běžně ...

Po celé ČR pronájem autojeřábů s autojeřáby značky Liebherr, Grove a Tatra o nosnosti 8 až 120 tun. Pronájímáme mobilní vysokozdvižné plošiny do výšky 21 m /1 200 Kg. Nabízíme komplexní jeřábnické práce a zemní práce s možností převozu - autodoprava.

Provádíme kompletní servis vysokozdvižných vozíků značek Caterpillar, Linde, Toyota a Mitsubishi. Realizujeme technickou kontrolu za velmi výhodnou cenu, revize LPG a dodáváme náhradní díly pro většinu vysokozdvižných vozíků (VZV).

Revize: - jeřáby - prac. plošiny - regálové zakladače - tlakové nádoby - kotle - posouzení ocelových konstrukcí Školení: - jeřábník - vazač - obsluha pracovních plošin - obsluha regálových zakladačů - obsluha vysokozdvižných vozíků - obsluha tlakových zařízení - obsluha stavebních strojů

Vnitrostátní autodoprava Jeřábnické práce Dodávka - autojeřáby AD 28, JCB, DH 112, T815 S3, tahač VOLVO FM 12 Zemní práce Dodávka - železobetonové panely a jímky

Prodej, oprava: -vysokozdvižné vozíky Balkancar -přepravní vozíky. Prodej: -trakční baterie -nabíječe.

Montáže, revize, servis a opravy výtahů.

Prodej, pronájem, opravy, revize: - vysokozdvižné vozíky - manipulační technika.

Vyrábíme a montujeme mostové jeřáby, portálové jeřábové dráhy, automatizované manipulační linky. Dodáváme kladkostroje Stahl. Průběžné tryskání materiálu do rozměru 1000 x 500 mm. Výrobci a prodejci jeřábů.

Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Prodej: - transportní a zdvihací technika - vázací a upínací prostředky.