Kompletní brusičské práce Vám zajistí brusiči, kteří provádějí obrábění kovových součástí, broušení rovinných a tvarových ploch, broušení a ostření nožů, fréz a vrtáků a broušení měřidel. Pracují s využitím hrotové, rovinné či číslicově řízené brusky.

Broušení strojních nožů do délky 2m: -tvrdokov -HSS (šlechtěná ocel) -nástojářská ocel. -nože pro řezačky papíru -hoblovací nože -padací nůžky-klempířské. Soustružení-350x2, 5 m.

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Ostření dřevonástrojů s SK**plátky: -kotoučové pily -předřezy -sukovníky -frézy, stopkové frézy -hoblovací nože -nože, nůžky -brusle -řetězy motorových pil. Prodej, servis: -STIHL-motorové pily, křovinořezy -Viking-zahradní sekačky, traktory. Bowling Blovice: -bowlingová dvoudráha -restaurace -biliár, fotbálek, šipky.