Kompletní brusičské práce Vám zajistí brusiči, kteří provádějí obrábění kovových součástí, broušení rovinných a tvarových ploch, broušení a ostření nožů, fréz a vrtáků a broušení měřidel. Pracují s využitím hrotové, rovinné či číslicově řízené brusky.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Výroba: - kuželové ozubené kola - závity - šneky. Broušení ozubení. Drobné soustružnické práce. Obrážení vnitřních drážek.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - kovoobrábění na CNC strojích - soustružnické práce na soustružnických automatech klasických soustruzích a CNC soustruzích - frézování na klasických i CNC frézkách 5ti osých -broušením, brusičské práce, broušení na plocho, na kulato - lisování, lisařské práce-na výstředníkových lisech - ...

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Kovoobrábění, nástrojářství. Práce: -obrábění kovu -tříslové obrábění -kovovýroba -frézování -broušení.

Práce zámečnické, zámečnictví. Výroba a broušení nástrojů: - pily - frézy - vrtáky - nože.

Obchodní činnost, prodej: -vstřikovací trubky navšechny typy vozů -náhradní díly na motocykly a zemědělské stroje. Dělení materiálu. Broušení řetězových a kotoučových pil.

Práce: -zámečnické -kovoobrábění -gravírování -broušení nožů, nůžek, nástrojů

Výroba: - závitníky - strojní nářadí Broušení nářadí

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...

Kovoobraběčství, kovobroušení Broušením na zakázku Maloseriová výroba broušených dílů Broušení na plocho a nakulato Lisováním.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Brusírna. Práce: - povrchové úpravy kovů: - broušení, brusič.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Broušení: - nástroje. Prodej: - nástroje kovo - nástroje dřevo - elektronářadí - měřidla.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Broušení na plocho Frézování Eloxování hliníku (přírodní nebo černé) Lisování

Kovovýroba,kovoobrábění. Práce obráběčské: -obrábění kovů -soustružnické a frézařské -CNC soustruhy -kusová výroba,drobné série -broušení na plocho,kulato -šroubení - přímé -přípojky - přímé -hydraulické spojky -hřídele -obrážení drážek,klínové drážky, drážkování -zátky -lisařské práce -kopírovací soustruh ...

ZEVETA MACHINERY Výroba,vývoj: -díly pro automobilový průmysl -lisovna: -lisostřikové hliníkové součásti -hlubokotažné výlisky -ohyby prostorově tvářené -povrchové úpravy,odmašťování -fosfátování,chromátování,moření -omílání,žíhání v šachtových pecích -stříkání laků na poloautomatech -vypalování laků,potiskování ...