Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Zabýváme se kusovou a malosériovou výrobou převážně konvenčním soustružením. Obrábíme různé materiály, jako jsou ocel, nerez, mosaz, hliník, plast a další.

Laserové řezání, ohraňování, svařování, zámečnické práce a zpracování nerezu patří mezi služby, které svým zákazníkům poskytuje společnost MM LASER - KOVO s.r.o.z Holešova ve Zlínském kraji. Výrobní program naší firmy zahrnuje laserové řezání plechů, které zajišťuje vysokou přesnost a kvalitní řeznou hranu. Zpracováváme konstrukční ocel do ...

Společnost OMICRON - svářecí stroje s.r.o. je moderní společnost, která provádí CNC obrábění, využívá vysekávací sentrum, vláknový řezací laser, CNC ohraňovací lis. provozují navijárnu pro navíjení výkonových transformátorů pro svářecí stroje.

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Zakázkové kovoobrábění. Obrábění: -dřevo -kovy -plasty. Soustružnické práce. Výroba soustružených dílů na dlouhotočných soustružnických CNC automatech.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost WMB, s.r.o. zajišťuje kompletní servis motocyklů včetně prodeje náhradních dílů, dále svařování plastů - auto i moto. Dále provádíme kovoobrábění, soustružení, frézování, zámečnické práce dle požadavků zákazníka a třetí oblastí kde působíme je výroba rybářských potřeb.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

KOVO - PLAZMA s.r.o. je česká strojírenská firma, která se specializuje na výrobu z plechu. Nabízíme komplexní služby od vývoje a konstrukce, přes řezání laserem, CNC ohraňování, svařování, zámečnické práce, povrchové úpravy, až po měření a expedici. Spolupracujeme s tuzemskými i zahraničními zákazníky z různých oborů, jako jsou strojírenství, ...

Hledáte spolehlivého a zkušeného partnera v oblasti kovovýroby? Chcete si pořídit kvalitní a estetické ploty, brány, schody, zábradlí nebo konstrukce? Pak je pro vás ideální volbou firma Kovo Hrubeš! Kovo Hrubeš je firma se sídlem v České Skalici, která se zabývá kovovýrobou všeho druhu. Již dlouhé roky vyrábí a montuje kovové výrobky pro ...

BL TECH s.r.o. se zaměřuje na soustružení, frézování, vrtání, broušení a na výrobu ozubených kol.

Nástrojářská výroba, kovovýroba - laserování dílů - obrábění CNC - broušení - řezání.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

Velkoobchod, prodej: - izolační materiál - průmyslová lepidla, tmely - hutní materiál - kruhové tyče válcované, kované Služby: - dělení řezáním a pálením - ohýbání a stříhání plechu - kovoobrábění

LAKOVNA MOSTR s.r.o. se zaměřuje na práškové lakování, obrábění kovů, pálení plechů, strojní ohýbaní, sváření, designerské a konstrukční práce.

Společnost IMONT press s.r.o. se specializuje na opravy montáže a prodej náhradních dílů na tvářecí stroje a lisy. Oprava a montáž: -tvářecí stroje po stránce mechanické, elektrické, hydraulické lisy. Po dohodě střední a generální opravy. Svařování: -tlakové potrubí. Práce: -kovoobrábění, soustružení, frézování, ...

GAF Dašice s.r.o. se specializací na práškové lakování a výrobu zámečnických výrobků. Zpracovávají díly z nerezové oceli a hliníku.

Společnost BUENO empresa s.r.o. zajišťuje dodávky výrobků, které vyrábí na soustružnických automatech i tradičních soustruzích podle specifikací a výkresů zákazníka.

Výrobní firma TAURO, a.s., sídlící na adrese Podomí 9 v Drnovicích, je vaším spolehlivým partnerem v oblasti kovového zpracování. Naše vášeň pro precizní řemeslo a inovativní technologie nás řadí mezi přední hráče na trhu. Co všechno umíme? Svařování, lisování a obrábění: Naší doménou jsou kusové a malosériové zakázky. Svařujeme, lisujeme, ...

Činnost: -kovoobrábění -zámečnictví

Uniron s.r.o 30 let kvality a spolehlivosti. Firma UNIRON s.r.o. je synonymem pro kvalitní kovovýrobu. Naše 30letá tradice nás řadí mezi nejuznávanější strojírenské firmy. Díky spolupráci s renomovanými partnery z České republiky i zahraničí jsme se stali pilířem ve strojírenském oboru. Zabýváme se zejména kovovýrobou pro automobilový, ...

Výroba: -strojírenská z nerez oceli -obrábění, svařování nádoby.

Výroba a prodej dřevoobráběcí stroje: -rozmítací pily -zkracovací pily -manipulace Výroba s prodej samosoustředící universální sklíčidla: -od prům. 80mm-500mm -2, 3, 4, 6-ti čelistní. Servis, opravy. Studie a projekty na dřevařské technologie.