Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba: -vývoj a výroba závodních silničních motocyklů pro dětskou a juniorskou kategorii -svařování v ochranné atmosféře argonu metodou TIG -svařování slitin hliníku, hořčíku -obrábění CNC.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Obráběčství. Povrchové úpravy a zušlechťování kovů. Broušení, čištění: - tvárné litiny, tvárná litina.

Zakázková strojní výroba: -soustružnické práce -frézování -broušení.

Práce: -CNC kovoobrábění -opracování AL-hliníkových žebříků -hliníkové profily -automobilový průmysl.

Výroba: - dílce a výrobky dle výkresové dokumentace zákazníka - povrchové úpravy - zámečnické práce.

Práce: - zámečnické - řezání vodním paprskem - obrábění CNC soustruhem - výroba ozubených kol.

Zpracování kovů: -třískové obrábění -CNC frézování -CNC soustružení -řezání laserem -práškové nanášení barev -svařování.

Kovovýroba. Výroba: -strojně zámečnická -stavebně zámečnická -obrábění kovů -lisařské práce.

Ozubená kola Výroba: -čelní, šneková, kuželová, řetězová kola -ozubené hřebeny -řemenice pro ozubené řemeny. Práce: -soustružnické-CNC.

Obrábění: -plasty -ocel -nerez CNC soustružení. Provozovna: Novohradská 296 České Budějovice

Výroba: -soustružnické díly -skříňové součásti do rozměru 500x300x200 mm -frézy pro dřevoobráběcí stroje -automatové dílce do průměru 40 -ND a přípravky pro kovoobráběcí stroje. Prodej: -frézy na dřevoobráběcí stroje.

Strojní svěráky - výroba přesných strojních svěráků. Vyrábíme svěráky sklopné, otočné, přesné strojní svěráky příruční pod vrtačku, pevné strojní svěráky s přestavitelnou čelistí, točnice, ustavovací kameny. Vyrábíme a dodáváme komponenty a náhradní díly pro strojní svěráky.

Projekční kancelář: -výzkum, vývoj obráběcích a jednoúčelových strojů, manipulátorů a přípravků pro průmyslovou automatizaci, strojírenství a automobilový průmysl -konstrukce přípravků pro měření a automatizaci -outsourcing -výpočty FEM, MKP.

Přesné CNC výpalky plazmou a plamenem až do síly materiálu 200 mm. Materiály - ocel, nerez, hliník. Veškeré zámečnické práce, ohýbání, soustružení, svařování.

Provádění CNC obrábění kovových i nekovových dílů, 3D obrábění, výrobu přesných kovových součástek, zajištění tepelných a povrchových úprav. Možná kusová a malosériová výroba. Frézování, soustružení, broušení.

Výroba: -nosiče kol na automobily -všeobecné strojírenství -obrábění kovů na CNC strojích -zámečnická výroba na zakázku -příslušenství pro jízdní kola.

CNC obrábění kovů na CNC strojích, přesná zakázková kovovýroba. Nabízíme přesné CNC obrábění, soustružení, vrtání, rozvrtávání a frézování dle požadavku zákazníků. Kusové i sériové cnc obrábění kovových součástek. Výroba přesných rotačních dílů od průměru 5 do 70 mm tyčového materiálu.

Zámečnické práce. Kovovýroba: -koupelnová kamna, bojlery -zábradlí, brány, vrata -schodiště -svářecké práce nerez, hliník, mosaz, ocel -nerezové vzduchotechnické potrubí -lisování dínek.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Výroba, vývoj: -nástroje -formy pro plast, hliník, zinek. Služby: -frézování -broušení -soustružení.

Služby: -kovovýroba, montáže -soustružení na soustružnických automatech -CNC strojích -jemná mechanika -automobilový průmysl.

Kovoobrábění na soustružnických automatech. Nástrojařská výroba. Generální opravy obráběcích automatů .

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.