Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Řemesla a práce: -kovovýroba -soustružnické -frézařské -vrtařské -dělení materiálu -zámečnické. Výroba: -výkladce, přepážky -zabezpečovací mříže -regály -dveře do obytných kontejnerů -ochranné rámy terénních vozidel.

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.

Kovoobrábění, strojírenské práce. Práce: - kovoobráběcí - soustružnické - frézařské, frézování - broušení, brusičství - svařování - zámečnické

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: -zakázková -ochranné rámy -ohýbání trubek. Práce: -lisařské, lisování -frézování -vrtání -broušení vaček a hlav motorů. Oprava: -výfuky. Rovnání, opravy autodisků. Držitelé certifikátu ASN.

CNC obrábění (soustružení, frézování) až do 5-ti os, programování CNC strojů, CAD/CAM, 3D tisk, 3D měření, zpracování 2D a 3D dat, prodej hliníkových materiálu (kusový prodej), autodoprava…

Dodavatel: -díly jednoúčelových strojů a nástrojů pro automobilový průmysl. Výroba: -nástroje -formy. Práce, kovovýroba: -CNC obrábění kovů -elektroerozivní hloubení a řezání drátem.

Kusová výroba: - strojní díly - náhradní díly pro stroje - střihací a ohýbací nástroje. Tepelného opracování materiálu. Povrchové úpravy materiálů. Obráběčství, kovoobrábění. - klasické a CNC obrábění - soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -broušení: -kotoučové pily, SK** pily -frézy na dřevo -hoblovací nože, nože na mletí a drcení plastů -řetězy pil pro stavby -svařování CO2 -vrtání -frézování -broušení na kulato. Kovovýroba, výroba: -sukovníky HSS* a SK** -nože do drtičů.

Kovoobrábění na CNC strojích... Frézování a soustružení na CNC strojích, 4-osé obrábění, 5-osé obrábění, programování CNC strojů, příprava technologie...

-Velkoobchod Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství

Prodej, rozvoz: -písek, kámen, štěrk, kůra -stavební materiál -recyklát -stavební suť. Autodoprava, doprava, přeprava: -kontejnery Práce: -stroj UNC. Působnost firmy: -Zlínský kraj.

Frézování a soustružení na klasických i CNC soustruzích A 26 a A 42 z tyčového materiálu.

Práce: - obráběčství, zámečnictví, slévárenství, kovářství. Výroba - odlitky z železných materiálů - svařence z uhlíkových a nerezových ocelí, dále pak z hliníkových a titanových slitin - výkovky z ocelí nízko, středně i vysokolegovaných včetně nerezu, i hliníkových slitin - obrobky - třískové obrábění, frézování, soustružení pomocí ...

Kovoobrábění na CNC strojích: - výkovky - odlitky - obrábění malosériové a kusové výrobky.

Nabízíme CNC OBRÁBĚNÍ - KOVOOBRÁBĚNÍ - SOUSTRUŽENÍ - FRÉZOVÁNÍ - KOVOVÝROBU.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.

Strojírna. Zakázková, sériová výroba: - 3-osé obrábění dílů a forem. Obrábění na konvenčních strojích.

Výstavba a realizace: - výstavba a rekonstrukce sportovních areálů a hřišť pro atletiku, fotbal, tenis, víceúčelová a dětská hřiště (vnitřní i venkovní umělé a přírodní venkovní povrchy) - odborná projekční a konzultační činnost - dodávky sportovního vybavení a oplocení - čištění a regenerace sportovních povrchů Zámečnictví, kovovýroba - ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -lisování na výstředníkových lisech -broušení, leštění. Výroba na zakázku: -mosazného kování -rekonstrukce, repliky kování (starožitné-hrady, zámky) -ocelová vrata, brány, dveře, zábradlí, ploty.

Strojírenská firma. Kovovýroba: -výrobky pro automobilový, stavební, zbrojírenský průmysl. Práce: -rotační obrábění kovů -soustružení, frézování, broušení -ohýbání trubek -svařování -strojní zámečnictví -řezání plechů.

Zajištění povrchových úprav průmyslových dílů a sanace budov. Provádění průmyslového čištění.

Strojírenská výroba: -obrábění kovů -přesné CNC soustružení, broušení, frézování a svařování -odlitky (šedá a tvárná litina, hliník, dural, ocel, nerez, nikl, slitiny) -slévárenství a metrologie. Zajišťujeme kooperace ve strojírenství a obchodní činnost do celého světa i v ČR.

Kovovýroba: -ocelové součástky pro turnikety. -soustružení na CNC strojích -laser.

Kovovýroba, výroba: -válce pro válcovací linky a stolice, -válců válcovacích a tvářecích linek pro válcování za studena -strojní součástky Práce: -kovoobrábění, obrábění na CNC strojích.