Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Vývoj, výroba a prodej: - zapalovací systémy - navíjené součástí Třískové obrábění. Tváření za studena – lisování. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlýnky na maso Porkert - náhradní díly a příslušenství pro mlýnky.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Kovoobrábění - elektroerozivní drátové řezání. Konzultace : - technologické strategie jak pro frézování, tak soustružení v systému EDGECAM podle potřeb výroby. Laserové navařování kovů. Tvorba: - NC-kódy pro veškeré druhy CNC obráběcích strojů a pro různé řídící systémy. Poradenství: - CAD/CAM aplikace (včetně ...

Ohýbání: - trubky, trubek podle zadaných parametrů dle domluvy - zakružování trubek.

Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Činnost: - soustružení - frézování - kovoobrábění - vrtání

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění - kovovýroba -zámečnictví, zámečnické, zámečník -soustružnické, soustružení, soustružník -frézařské, frézování -vrtání, vyvrtávání.

Obráběčství. Provádění mechanických úprav, obrábění kovů: - nástrojové oceli, Al + Cu - slitiny - slitiny mědi - nástrojové oceli - ocel rychlořezná, žáruvzdorná, zušlechťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové svařování. Tlakové vstřikování lehkých kovů. Odporové svařování elektrod.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Kovovýroba, kovoobrábění. Sériová výroba: -přesné kovové součásti vyráběné na CNC obráběcích strojích a CNC obráběcích centrech.

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů: -soustružení, frézování -řezání kovů -drobné svářečské a zámečnické práce.

Obrábění kovů, kovovýroba, CNC děrování: - řezání laserem - ohraňování plechu - CNC frézování.

Zakázková strojní výroba. Práce: -zakázkové CNC frézování.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů