Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Kovovýroba, výroba: - mechanické díly rotačního charakteru. Kovoobrábění na CNC strojích.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Kovovýroba: - obrábění na strojích CNC - odlitky - výkovky včetně jejich zajištění. - opracování odlitků a výkovků na CNC strojích do velikosti cca 2000 mm.

Frézařské práce, frézování libovolného tvaru kovových i nekovových mat., vrtání otvorů na plochých i kulatých součástech, frézování klínů, lišt, rybin, různých vybrání apod. Zhotovení drážkových hřídelů, typizovaných i speciálnich rozměrů, zhotovení drážek, dále tzv. tisícihranů, zubů libovolných rozměrů a úhlů na hřídelích i na čelech průměrů. ...

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Činnost: - soustružení - frézování - kovoobrábění - vrtání

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Obrábění kovů, kovovýroba, CNC děrování: - řezání laserem - ohraňování plechu - CNC frézování.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Výroba, montáž: - technologická zařízení pro chemický, potravinářský průmysl a energetiku - pro zákazníky z oblasti zpracovatelského průmyslu konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu apod. - pro výstavbu v energetickém průmyslu kusové dodávky - technologické celky pro čistírny odpadních vod v ČR i ...

Elektroerozivní obrábění (hloubení) kovů.

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Výroba a prodej těsnění, zakázková výroba: - frézování hliníku, mědi a jiných měkkých slitin - CNC obrábění.

Výroba: - kuželové ozubené kola - závity - šneky. Broušení ozubení. Drobné soustružnické práce. Obrážení vnitřních drážek.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - slitiny hliníku, mědi, mosaz a bronz - hliníkové plechy, desky a přířezy - CNC obrábění, frézování a soustružení

- strojní obrábění přesných součástí - montáž zařízení - povrchová úprava lakováním

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba: - železářské výrobky. Práce: - zámečnické - obráběčské - svářečské.

RONAS s. r. o. Rožnov pod Radhoštěm precizní nástrojárna, lisovna plastů Výrobní program: - vstřikovací formy pro termoplasty - výroba přesných obráběných dílů a přípravků - vstřikování technických dílů z termoplastů - kovovýroba - CNC obrábění. Dodávky pro průmysl: - automobilový - elektrotechnický - spotřební - strojírenský.