Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Tváření a zpracování plechů na CNC strojích: - CNC řezání laserem - CNC vysekávání - CNC ohraňování Dělení materiálu. Svařování. Výroba a montáž: - kovové podhledy - trapézové plechy. Výroba, montáž: - integrované stropy - kovové příčky - kovové dveře - kovové protipožární dveře - oběhové jednotky - čisté zóny a ...

Obrábění, nástrojárna, frézování: - kovy - plasty - kalené oceli, měkké oceli - výroba jednoúčelových strojů - tvářecí, střižné nástroje.

Kovoobrábění a lisování komponentů pro automobilový průmysl.

Výroba střižných a lisovacích komponentů nástrojů pro automobilový průmysl, CNC obrábění tvarových dílů.

Strojírenská činnost: - zámečnictví - kovoobrábění. Výroba, montáž, oprava, rekonstrukce: - vyhrazená tlaková zařízení. Řemeslo: - vrtař - frézař - horizontrář - zámečník.

Výroba: -kovovýroba -přesných dílů, přípravků, jednoduchých lisovacích nástrojů.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Výroba, komplexní i dílčí montáže, demontáž, opravy, prodej: - ocelová schodiště - potrubí ocelové, nerezové - potrubní rozvody, horkovody, parovody - konstrukce technologických zařízení - ocelové konstrukce - plynofikace objektů. Práce: - svářečské - obráběčské. Sídlo firmy: - Hošťálková 367. Provozovna: - Kouty 1413, ...

Nabízíme: -kompletní služby i jednotlivé operace v oblasti obrábění ocelí i lehkých kovů -frézování, 3D frézování na CNC frézce a elektroerozivní obrábění -nástroje, formy běžných velikostí s vnějším rozměrem matrice cca 800 x 600 mm, ale po konzultaci i větší -výroba kvalitních, složitých a přesných nástrojů -prototypová a malosériovou ...

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Obrábění rotačních součástí. Ostření: - nástroje na NC ostřičce. Frézařské práce. Broušení. Výroba: - frézy - vrtáky - výstružníky - záhlubníky.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba: - práce na CNC soustruhu - souřadnicové vrtání - broušení kovů - soustružení kovů - obrábění kovů - frézování kovů.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Kovoobrábění. Kovovýroba. Výroba, práce, řemeslo: - lisování, lisovna plastů, plastových hmot - práce na CNC soustruhu a CNC fréza - soustružení, frézování, kovoobrábění - obrábění kovů - frézování na univerzálních strojích - práce na soustružnických automatech.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Kovovýroba: - lisování plechů - prolisování - ohýbání, stříhání, děrování - svařování - výroba kovových palet.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické přístroje.

Broušení na plocho Frézování Eloxování hliníku (přírodní nebo černé) Lisování

Kovoobrábění Technické poradenství ohledně strojírenství

Výroba - plastové nádrže Výškové práce Klempířské práce Kovoobrábění Kovovýroba