Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Služby: - laserové navařování - navařování laserem

Svářečské práce. Jsem svářeč EN-111, HL-045, plechy, potrubí *, nerez, čtení výkresové dokumentace.Jsem samostatný, flexibilní, abstinent.Pokud máte zájem o mé práce, tak se prosím ozvěte.

Lisovna: - vstrřikování technických plastových dílů - ultrazvukové svařování.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Hodinový manžel: - elektrikářské, instalatérské, svářečské, tesařské, montérské či zahradnické práce.

Kovoobrábění svařování, lisování pro automobilový průmysl

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Práce: - svařování hliníku, nerezu.

Výroba, montáž: - výrobky z nerezové oceli a hliníku - atrakce pro plavecké a relaxační bazény - nerezové zábradlí - nerezové pracovní stoly - nábytek, bytové doplňky Svařování TIG.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.