AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnictví, nástrojářství

Stavební firma. Stavební činnost: -stavby na klíč -práce HSV a PSV -zpracování projektové dokumentace včetně poradenství a inženýrské činnosti -zemní práce -autojeřáb, jeřáb. Půjčovna: -drobné stavební mechanizmy: -míchačky, vrátky. Výroba: -atypické truhlářské, zámečnické výrobky. Prodej: -betonové směsi s ...

Zámečnictví: -zakázková zámečnická výroba -svařování hliníku, nerezi a oceli -výroba plotů, zábradlí, vrat, bran a schodišť.

Práce: -zámečnické -kovařina -umělecká zámečnická výroba.

Zámečnictví. Výroba: -nerezové nádrže -nádrže na naftu -zásobníky vody Darling -solární bojlery -tlaková lázeňská kamna.

Výroba, instalace, oprava, servis: -elektrické stroje a přístroje -oprava, servis-pračky. Práce: -vodoinstalatérské -zámečnické.

Stavební firma. Stavební práce: -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -tesařské -obkladačské -podlahářské -zámečnické -zednické -truhlářské. Doprava: -nákladní.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Výroba: - zámečnická - kovovýroba.

Drobné kamenické práce Kovářské a zámečnické práce

Dodávka a montáž - bazény Zateplování Klempířské práce Dodávka a montáž - střešní světlíky Zámečnické práce

Výroba - kovaný nábytek Umělecká kovovýroba

Práce: -zámečnické -kovovýroba. Výroba: -opláštění (skelety) všech druhů výtahů -renovace starého opláštění a kabin.

Zámečnické práce Opravy - čerpadla i vodní Opravy - domácí vodárny

Činností firmy Josef Svoboda je výroba a prodej motokár včetně jejich příslušenství. Dále se zaměřujeme na zakázkovou kovovýrobu, kovoobrábění a zámečnické práce. Naši firmu naleznete na adrese Mnich 27, okres Jindřichův Hradec. Výroba, prodej: - motokáry - příslušenství k motokárám. Kovovýroba, práce: - zakázková kovovýroba - ...