AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Opláštění a střechy budov. Výroba, montáž, nátěry: - ocelové konstrukce Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky. Sanace betonových konstrukcí. Opravy a rekonstrukce střech. Zámečnické práce. Návrhy a realizace zahrad a závlahových systémů.

Společnost Technologické centrum a.s. se zaměřuje na kvalitní zpracování plechových komponentů a svařovaných sestav. Mezi naše hlavní činnosti patří laserové řezání plechů, CNC ohýbání a svářečské práce. Soustředíme se na vysokou kvalitu práce, která je nadřazena kvantitě. Sídlíme v Brně. Naše činnost: - laserové řezání (nerez, hliník, černá ...

Naše firma se zabývá zámečnictvím a kovovýrobou a našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby včetně návrhu projektu a následné realizaci výroby a montáže. Vyrábíme hlavně schodiště a zábradlí z nerezi, hliníku a oceli, ale i jiných materiálů, nerezové a ocelové markýzy a přístřešky, městské mobiliáře, dveře a portály, brány, ploty. Zakázky ...

Zámečnictví, kovovýroba: - schodiště, zábradlí (nerez, ocel) - kovaná zábradlí - balkony - mříže, ploty, brány - výstavní expozice.

Vývoj, výroba, prodej, servis, poradenství -svítidla: -technická, průmyslová, zářivková, výbojková, osvětlovací soustavy veřejného osvětlení -nouzové osvětlení, osvětlovací tělesa -interiérová svítidla -uliční svítidla, pro veřejné osvětlení, pouliční -kompletní projekt osvětlení včetně světelně-technického výpočtu ...

Firma Milan Sysr - Nouzové zámečnictví se specializuje na otevírání zabouchnutých či zamčených dveří. Poskytujeme služby nonstop, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně a jsme schopni otevřít také automobil nebo vytáhnout zalomený klíč ze zámku. Působíme v lokalitách Brno a okolí, Vyškov a okolí. Nouzové zámečnictví, služby: - nouzové otevírání aut, ...

Zámečnictví: -zakázková a sériová kovovýroba -zámečnictví, svařování, kovoobrábění, stříhání, ohýbání, soustružení, vrtání, soustružení a povrchové úpravy -výroba a montáž zábradlí, schodišť, atypických, systémových -doplňky do interiéru a exteriéru.

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Služby, výroba, servis, opravy, prodej, montáž: -otevírání bytů, zámků -montáže bezpečnostních zámků a kování -komplexní zámkové mechanické zabezpečení (závory, petlice, rozvorové mechanizmy, mechanismy CR**) -bezpečnostní dveře BEDEX. Výroba: -centralizační a sjednocující cylindrické systémy GUARD, FAB, MUL-T-LOCK -klíče patentní, ...

Činnost - CNC frézování - CNC soustružení - dělení materiálu pásovou pilou - stříhání, ohýbání a zakružování plechu - svařování - zámečnické a montážní práce. Konstrukce, vývoj, výroba - jednoúčelové stroje, dopravníky, strojní celky, zvedací a manipulační technika - svařovaci a montážní přípravky, upínače, svařované ...

Pokrývačské a klempířské práce - zámečnické a svářečské práce se saměřením na střechy - výroba a montáž klempířských prvků - výroba a montáž sněhových zábran. Provozovna - adresa: Přístavní, Brno Bystrc.

Stavby: -bytové -občanské -průmyslové. Práce: -obkladačské -pokládání dlažby -zedník, tesař, stavební zámečník, svářeč vodař, topenář, omítkář, fasádník.

Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.