PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Výroba, kovovýroba: - ozubená kola - řetězová kola - jeřábové hákové závěsy - drapáky

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Těžká strojírenská výroba. Svařovaní Obrábění Ohýbání a zakružování Žíhaní Řezání plamenem Strojní vybavení Jeřábová údržba

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Kovovýroba - kovové ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce.

Výroba, kovovýroba, montáž: - ocelové konstrukce - zábradlí, montážní lávky - svařování mostních konstrukcí Výstavba, stavební činnost, realizace: - dopravní stavby - inženýrské staveb - nýtování mostních konstrukcí.

Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Výroba: - díly kolejových vozidel - stroje a zařízení. Konstrukční a projekční činnost pro papírenskou výrobu: - servis pro papírenské provozy - šroubení - armované hadice.

Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Výroba: - kryty větráků elektromotorů - třmeny pro přichycení vodičů - spojnice do svorkovnic - výstřihy z odporového plechu. Opravy: - osobní a dodávkové automobily.

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Kovovýroba - sériová výroba nejrůznějších jemných a přesných rotačních součástek - obrábění kovu i plastu na CNC obráběcích strojích.

Strojírenská dílna - soustružnické a frézařské práce - stříhání a ohýbání plechu - řezání - zkružování profilů - svařování.

Výroba, kovovýroba, prodej: - truhlářská ztužidla - truhlářské svěrky - strojírenská výroba - stříhání, ohýbání, zakružování plechů. Práce: - dělení, pálení materiálu - svařování CO2 - vstřikování plastů.

Výroba nerezových zábradlí, zábradlí na francouzská okna, mříží, vchodových stříšek či dílů pro průmysl a stavebnictví. Výroba hliníkových konstrukcí. Zpracování hliníku. Svařování hliníku.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Strojírenská výroba. - výroba obytných a kancelářských kontejnerů 10´ - 30´ - výroba sanitárních kontejnerů 10´ - 30´ - svařence podsestav - lisařské práce na lisech 100 t - práce na ohraňovacím lisu

Technické analýzy a výpočty metodou konečných prvků v oblasti strojírenství se zaměřením na automobilový průmysl. Konstrukce tvářecích a střižných nástrojů. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...