PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Činnost: - konstrukční práce v oblasti strojírenství.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Specialisté na přesné stavební práce pro stanice technické kontroly (STK). Strojní obrábění. Soustružení, frézování. Válcování závitů zapichovacím způsobem UPW 12, 5 x70. Broušení na kulato, délka 1000 průměr 300 mm Zámečnictví. Kovovýroba.

Činnost: - projekční a konstrukční činnost v oblasti strojírenství - výkresová dokumentace v programu AutoCad - výpočet nákladů na vytápění na základě hodnot z digitálních poměrových čidel

Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Vývoj, návrh, výroba - modely, prototypy a mechanické součásti strojních zařízení

Výroba, dodávka, montáž - mostní svodidla - kotevní technika - ocelové kotvy OMO

Výroba, montáž, opravy, servis - převodové skříně Řemesla, služby - zámečnické práce - kovoobrábění - lisování, děrování Generální opravy - obráběcí stroje

Strojírenství. Výroba: -speciální kovové palety pro manipulaci s výrobky -fekální vůz MVN objem 1200L -závěsné kontejnery na stavební odpad -žebříky s kovovým krytem -dílenské vozíky -pojízdné stolky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotační vývěvy -fekální vozy -malotraktory Agrostroj -GO předních náprav traktorů ...

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Kovovýroba. Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické - kovovýroba.

Strojírenská výroba: - kusová a malo-sériová výroba z veškerých druhů materiálu a ocelí - subdodávky nástrojů pro automobilový průmysl - dodávky součástí strojů a zařízení(do tuzemských společností i do ostatních zemí EU).

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Strojírenská výroba: - nástavby sypačů vozovek - kráječe knedlí a kráječe chleba - trhací a nakládací stroje k rozvolňování koudele - kondenzéry - prototypy a jednoúčelové stroje - výroba ozubených kol.

Výroba - zábradlí Kovářské a zámečnické práce - nože

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány