PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Kovovýroba. Výrobky: -díly spojek -hřídelové a nábojové upínky -okrajovací nástroje pro tlakově lité odlitky ze slitiny hliníku.

Strojírenská výroba: -tváření za studena -kovoobrábění -nástrojářské práce -lisování, válcování, tažení neželezných kovů -obráběčské, soustružnické, frézařské práce -svářečské práce -stroje, zařízení obráběcí. Výrobky: -podúrovňové soustruhy -podúrovňový soustruh -jednoúčelové stroje -tvářecí stroje a zařízení ...

Prodej a servis: -prodejní automaty-lahvové, nápojové, cigaretové, cukrovinkové, hygienické. -výdejní automaty - toolboxy -třidičky a počítačky mincí. Zastoupení firmy NESTLÉ: -distribuce instantních ingrediencí. Kovovýroba: -pískování-povrchová úprava nerez materiálů -tváření a střihání -svařování i nerez.

Kovovýroba: -soustružení -frézování -elektroerozivní obrábění. Strojírenská výroba na zakázku.

Výroba a prodej: -skládací systémy -kovové palety. Povrchová úprava práškovými plasty (systém elektrostaticky i TRIBO) -různé barevné kombinace -různé povrchové struktury, plně v automatickém procesu. Výroba a prodej: -drátěný program-dle přání zákazníka. Kovovýroba: -na zakázku -odporové svařování drátěných ...

Kovové výrobky, kovovýroba. Speciální nástroje. Výrobky z plastů.

Obrábění kovů. Výroba rotačních součástí. Vrtací a jenoduché frézovací operace na CNC strojích, povrchová úprava součástí. Zakázková výroba pro automobilový průmysl. Držitel ISO 9002.

Výroba: -kuželová kola systém Gleason -broušení Niles -šneky, šneková soukolí -řetězová kola -vnitřní a vnější ozubení m1-10 alfa15°20°30° -evolventní drážkování hřídeli, možnost i v palcovém (diametrálním) modulu.

Kovovýroba. Strojírenská výroba: -sváření -CNC obrábění -mokré lakování (stříkání barev).

Výroba strojních součástí: -těsnění SEAL-JET -ozubená a šneková kola -pouzdra a třecí ložiska -statické směšovače pro barvení plastů -servis při opravách strojů a hydrauliky. Opravy a renovace: -strojních součástí hydrauliky a pneumatiky -vysokotlaké hydraulické čerpadla -přímočaré a rotační hydromotory -hydraulické válce ...

Výroba: -ozubení -ozubená kola -kovovýroba.

Kovovýroba. Výroba keramických strojů. Strojní obrábění kovů. Zámečnictví.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Kovovýroba. Výroba strojů a zařízení.

Maloobchod, prodej: -dřevo -kov. Kovovýroba: -ocelové kontejnery -zámečnická výroba -zpracování plechu.

Strojírna. Oprava, servis, modernizace: -obráběcí stroje.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Kovovýroba: -trezory -trezorové skříně -trezory na zbraně.

Zámečnictví. Výroba: -ocelové palety -zámečnické práce -ocelové konstrukce -stříhání a ohraňování na NC strojích.

Kovovýroba: -ocelové kontejnery -ocelové palety.

Výroba: -upomínkové předměty a dekorace ze dřeva a překližky -drobné dílce ze dřeva -kovovýroba -dřevěné obaly na zakázku (ovoce, zelenina, víno).

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.