PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s.
Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Kovoobrábění, kovovýroba: -mechanické úpravy kovů -práce: -na soustruhu, soustružnické, soustružení -na frézce, frézařské, frézování -na vrtačce, vrtačské, vrtání -na brusce, brusičské, broušení -na CNC stroji.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Konstrukční kancelář, návrh: - stavebnicové svařované přípravky - polohovadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály a polotovary: - slitiny hliníku - plechy, desky, přířezy, profily, kulatiny, pásy, svitky, trubky - barevné kovy (mosaz, měď, bronz) a slitiny - plechy, trubky, pouzdra, pásy, tyče - nástrojové, konstrukční a nerezové oceli - tyče kruhové a ploché, plechy, ...

Kovovýroba, výroba: - mechanické díly rotačního charakteru. Kovoobrábění na CNC strojích.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

Výroba: - součástky pro farmaceutický průmysl - povrchové úpravy (eloxování, zinkování, galvanizace, pískování, ...)

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Ohýbání: - trubky, trubek podle zadaných parametrů dle domluvy - zakružování trubek.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - kamenictví - návrhy a realizace zahrad - obklady, dlažby - kovářské práce - realizace koupelen

Vývoj, konstrukce, realizace a výroba: -zpracování dokumentace CAD: -jemná mechanika -přístrojová technika -technologické přípravky -přesné strojní dílce -dílce z plechu -CNC obrábění.

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Kovovýroba, kovoobrábění. Sériová výroba: -přesné kovové součásti vyráběné na CNC obráběcích strojích a CNC obráběcích centrech.