Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Prodej nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -ložnice -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky. Služby: -doprava rozvoz zboží -montáž -prodej na splátky.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Truhlářství, stolařství, truhlářské, stolařské práce Znojmo. Stolař, dřevěné schodiště, výroba kuchyňských linek, kuchyně, vestavěné skříně, pergoly, zahradní chatky, přístřešky pro auta Znojemsko, Moravský Krumlov, Miroslav -výroba nábytku -ploty -dveře -schodiště -zábradlí -pergoly -dětský nábytek -interiéry prodejen a kanceláří. ...

Truhlářství, stolařství. -zakázková výroba bytového nábytku, kancelářského nábytku, vestavěných skříní, koupelnových sestav, obyvacích stěn, ložnice, postele, kuchynské linky, stoly a lavice, police, vinařské regaly, dveře vnitřní, dveře vchodové, okna jednoduchá, okna kastlová, schody, zábradlí, plotovky, sadařské žebříky, štafle, ...

Gora nábytek, s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, koupelen a také na výrobu kancelářského nábytku.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Výroba: - kancelářský, hotelový nábytek.

Prodej, maloobchod truhlářských potřeb, truhlářské potřeby. Truhlářská výroba, truhlářské práce, truhlář, v ýroba nábytku. - dřevěné okna, okno, oken - dveře, dveří - nábytek z masivu i lamina - skříně, ložnice, kuchyně, stoly, židle.

Nábytek MONTERO.od českého výrobce - dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje a kancelářský nábytek, bukové a dubové postele a matrace i rošty.

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Truhlářství Létal vyrábí kuchyňské linky, nábytek do dětských pokojů, kanceláří, obýváků, vybavení restaurací a pro venkovní použití i pergoly a zahradní domky.

BRAFA interier s.r.o. se zaměřuje na výrobu kancelářských stolů, židlí, nábytku a kancelářských doplňků.

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

Zbyněk Kršek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, kancelářského vybavení, dveří, schodů a pergol.