Kancelářská křesla, zdravotní židle, pracovní stoly, zásuvky a další úložné prostory jsou základními prvky každé kanceláře, pracovny nebo studentského koutku. Ve školách najdou naopak uplatnění školní lavice, méně robustní židle a školní skříňky.

DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Společnost DENELL Trade s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání. V našem širokém sortimentu produktů naleznete komplexní vybavení pro mateřské školy. Můžeme Vám nabídnout skříňky, židle, stoly, kuchyňky a herní prvky, šatny, lavičky či knihovničky. Prohlédnout a objednat je můžete i na našem e-shopu.
DENELL Trade s.r.o. - nábytek pro mateřské školy
Prodej zařízení obchodů, výroba, dodávka a montáž vybavení obchodů, panelů s příslušenstvím, vitrín, prostorových a hliníkových stojanů, pokladních pultů, regálů. Výroba a návrh obchodního, kancelářského a bytového nábytku.

Výrobce a dodavatel kancelářského nábytku pro komerční a administrativní prostory

Malovýroba zakázkového nábytku. Zaměření, grafický návrh řešení a kalkulace jednotlivých zakázek. Výroba: - kanceláře - prodejny - kuchyně - školící střediska - vestavné skříně - interiéry - opravy a údržba.

Sleva na nábytek, sleva na vybavení domácnosti nebo jen levnější nový doplněk či službu úklidové firmy.

Montáž a doprava nábytku: - bytového - kancelářského - kuchyňských linek. Služby: - stěhování - úklidové práce.

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.

Praha kancelářský nábytek Prodej kancelářského nábytku Vybavení kancelářských interiérů Interiérové příčky a příslušenství. Sortiment: - kancelářský nábytek - sezení - kancelářské židle - pracovní židle - křesla - pohovky - sezení pro auditoria - kancelářské stoly - příčky - další doplňky - pracoviště - stolové ...

Vyrábíme: - nábytek na míru - interiéry - kancelářský nábytek - bytový nábytek - vestavěné skříně - obývací stěny - kuchyně - dveře - postele - schody - obklady.

Kuchyňské studio. Reprezentativní výběr 50 kvalitních značkových kuchyní. Nabízíme spotřebiče Zanussi, Electrolux, AEG, Siemens, Bosch.

Truhlářství, návrhy, výroba a montáž: - kuchyňské linky - šatny - šatní skříně - vybavení škol a školek - obchody - firemní vzorkovny - kancelářský nábytek - kryty topení - prosklené stěny. Další činnost: - restaurování památek interiérů (kostel sv. Ondřeje v Kolovratech) - vnější podhledy na rodinných domech - ...

Naše firma se zabývá sériovou výrobou kancelářského nábytku a výrobou nábytku na zakázku dle individuálních požadavků zákazníka. Pomůžeme Vám realizovat veškeré Vaše představy. Těším se na případnou spolupráci. Pavel Dusil Nabízíme olepování hran! Olepujeme na stroji HOLZ-HER Olepíme papírové hrany, ABS hrany 0, 5–3 mm a masivní ...

Prodej školního nábytku a zařízení škol, tabulových systémů.

Firma BYTHIT se zabývá především truhlářskou výrobou, výrobou a dodávkami kompletních interiérů na klíč. Můžeme vám vytvořit 3D návrh, velkoobchodní činností, kovových lůžek, popřípadě v kombinaci se dřevem, matrací a roštů, zahradního nábytku, designem a vším co do interiérů patří. Při výběru čerpáme z našich dlouholetých zkušeností v ...

Distribuce, prodej, velkoobchod nábytku. Zastoupení předních evropských výrobců nábytku a doplňků ALIAS, AMAS, CASSINA, DRIADE, KARTELL, MDF, MOROSO, TUNNEL, atd. Konsepti Studio: - široký sortiment především bytového nábytku.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Zábýváme se použitým, novým a outletovým kancelářským nábytkem a vybavením. E-obchod, e-shop, internetový obchod. Značkový nábytek levně. Služby: - spaceplaning - prováděcí projekt - stavební úpravy - poradenská činnost - stěhovací služby - pronájem nábytku. Použitý nábytek: - kancelářské stoly - konferenční stoly - ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba -kancelářský nábytek -počítačový nábytek Nábytek je dodáván přímo do kanceláře již smontován. Možnost zaslání katalogu nábytku. Poradenství. Konsultace. Dodávky na klíč-dle přání zákazníka: -dodací lhůty 2-3 týdny. ...

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.