V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Pomoc a realizace softwaru ve firmách.

Vývoj: - software - software pro lékaře, obchodní systémy a jiný software podle přání zákazníka. Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika. Služby: - návrhy a realizace počítačových sítí - správa sítí - tvorba webových prezentací - připojení k internetu.

Služby: - programování a software pro sektor - instalace a zařízební v sektorech Automatizace - materiál a potřeby pro informatiku - informatika - mikropočítače

Vývoj, výroba, dodávka: - specializované vybavení digitálních jazykových a jiných učeben určených pro potřeby škol, školicích středisek, poslucháren a rekreačních zařízení, umožňujících efektivní vzdělávání žáků a studentů s využitím nejmodernějších výukových metod - digitální jazykové učebny.

Provozovna. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody. Sídlo firmy: - Kosmonautů 670/68, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, - nábytek - čalouněné sedací soupravy - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek, kancelářské židle a křesla - konferenční stolky - jídelní stoly, židle - ratanový nábytek - postele, válendy - ložnice - obývací stěny - skříně, komody.

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, servis: - počítače, PC - notebooky - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - tonery, cartridge Počítačové služby.

Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Jsme moderní, dynamická výrobní společnost, která Vám ráda poskytne veškeré vybavení do škol na klíč od celých učeben až po moderní šatny pro všechny typy škol. V sortimentu našich výrobků naleznete školní lavice, kovové skříně, sklopné ...

Automatizované ukládání a vyhledávání písemné dokumentace - rotační kartotéky Automatizované ukládání a vyhledávání nářadí, zboží pro průmyslové podniky Archivační systémy - pojízdné a pevné regály Fyzická bezpečnost informačních a komunikačních technologií - datové komory a datové safe Bezpečnostní analýza center ICT

Společnost FROS ZPS s.r.o. Opava je chráněná dílna invalidů, která poskytuje náhradní plnění a provozuje velkoobchod, kde nabízí drogerii, ochranné pracovní pomůcky, čistící a dezinfekční prostředky a autokosmetiku. Zabývá se výrobou pevných mýdel, houbiček, houbových utěrek pro velkoodběratele. V rámci kapacity chráněné dílny společnost ...

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Výroba: - školní nábytek - kancelářský nábytek.

Kuchyňské studio Havířov. Výroba, prodej, maloobchod, montáž: -kuchyňské linky, vestavěné skříně -kancelář, obývací stěny -dětské pokoje, školní nábytek. Doprava.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, inkousty, cartrige - náplně do tiskáren.

Činnost: - prodej, servis výpočetní techniky - správa firemních počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Prodej, pronájem, oprava, servis, montáž: - projekční, prezentační, kancelářská a výpočetní technika - kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilní náplně do tiskáren pod značkou TonerPartner - originální tonery a cartridge značek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a další - multifunkční tiskárny, klasické tiskárny, skenery, 3D tiskárny a příslušenství pro 3D tiskárny - TonerPartner organizuje pravidelné soutěže pro své zákazníky - ...

Velkoobchod: - laminátory - stroje pro vazbu - plastová, kovová, termovazba - řezačky papíru - skartovací stroje KOBRA, WALLNER - tabule a flip-charty - ozdobné papíry, diplomy GALERIE PAPÍRŮ - spotřební materiál a doplňky Pobočky: - Praha, Žateckých 10, tel.: 261222591, praha@univox.cz .

Prodej, velkoobchod, maloobchod, zastoupení, internetový obchod: - kancelářský nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy, školky - nábytek pro školní jídelny.

Automatizované systémy řízení technologických procesů (ASŘTP) na bázi SIMATIC fy Siemens Vizualizace technologických procesů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, oprava, servis: Správa sítí. Školící středisko.

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Služby - dodávka, servis PC, výpočetní techniky - implementace softwaru - návrh a realizace sítí.

Prodej, opravy - výpočetní technika a příslušenství. Služby - správa sítí - webdesign - internet marketing.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek