V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Maloobchod, e-shop: - kancelářská technika - laminátory, kalkulačky, sešívačky - počítačky bankovek, mincí - kotoučky do pokladen - výpočetní technika.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Vítáme Vás na našich stránkách Servis navigací a výpočetní techniky. Zabýváme se servisem všech druhů navigačních přístrojů a jejich aktualizací. Jak mapových podkladů, tak firmwaru a dalšího softwaru. Servisujeme klasické autonavigace jako např. Mio, TomTom, Garmin a mnohé další, i vestavěné, autonavigace. Dále se zabýváme také instalací všech ...

Dodávka, prodej výpočetní a kancelářské techniky - multifunkční zařízení, tiskárny, kopírovací zařízení, plotry laserové, inkoustové, jehličkové a speciální tiskárny - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - spotřební materiál

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplně do tiskáren.

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - ložnice - koupelnový nábytek Dílna Dolní Lukavice 13.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočetní technika.

Výroba: -nábytek pro mateřské školky a školy -vybavení hotelových a penzionových pokojů -kancelářský nábytek -restaurační nábytek -židle, stoly -stohovatelné židle -dětské židličky z masivu -stohovatelná lůžka -lehátka pro mateřské školky -dětské stolečky -školní nábytek, nábytek pro školy -dětský nábytek, nábytek pro děti.

Výroba, montáž, dovoz, prodej: -kuchyňské linky -obývací stěny -ratanový nábytek -dětské pokoje -ložnice -koupelnové vybavení -kancelářské vybavení. Kompletní vybavení kuchyní na míru, rekonstrukce kuchyní.

Projekční a prezentační technika. Nejmodernější technika k Vám do firmy, na veletrhy a výstavy, ale také do domácnosti. Nadstandardní služby jen u nás. Poradenství, konzultace, instalace, školení, servis, podpora a pronájem v jednom. Prodej, maloobchod i velkoobchod: -datové projektory, zpětné projektory, videoprojektory, ...

Oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Vyrábíme nábytek do jídelen a jídelních koutů pod značkami OTM* a EKA*,známými především v Německu a ostatních zemích EU**. Výroba: -rohové lavice -stoly -židle -z masivního dřeva (v provedení buk*, dub*,olše + další barevné varianty) -široký sortiment -velký výběr potahových látek. Dále nabízíme: -luxusní KŘESÍLKA ...

Prodej: - dveře - zárubně - kování Výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - kancelářský nábytek

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Pronájem, outsourcing síťových multifunkcí a tiskáren - pronájem na dobu určitou i neurčitou - černobílé i barevné multifunkční tiskárny.

Prodej, servis: -kopírky -tonery -renovace cartridge.

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Velkoobchod: - kancelářská křesla - konferenční křesla - konferenční židle - pracovní židle.

Truhlářství. Výroba: - kusová i malosériová - dveře - okna - nábytek na míru - ložnice, kuchyně, úložné prostory, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěný nábytek. Další služby: - rámování, zasklívání, paspartování.

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Prodej, e-shop - počítače, notebooky - výpočetní technika - mobilní telefony - televize, DVD přehrávače - fotoaparáty, kamery - GPS navigace - herní konzole.