V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Prodej: -výpočetní technika -sítě, telekomunikace, elektronika, multimédia.

Prodej, pronájem, servis kancelářské techniky. -barevné digitální systémy -digitální systémy -tiskárny -faxy -multifunkční velkoformátové stroje -notebooky -faxy -malé multifunkční laserové zařízení, které může obsahovat kopírku, fax, tiskárnu a skener v jednom -psací stroje -skartovačky, skartovačka -řezačky, řezačka -vazby.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Prodej značkové spotřební elektroniky, elektrospotřebičů a výpočetní techniky: - vestavné spotřebiče - TV, audio, video - foto - kancelářská technika - počítače.

Velkoobchod: -xerografický papír -tabelační, faxový, balící papír -pauzovací papír -papír do plotrů -fotopapír -obálky, bloky, sešity, tiskopisy -mikroten, obaly z PVC -samolepící bločky, etikety -rychlovazače, pořadače, šanony -konferenční složky -spotřební materiál -tonery, cartridge, inkousty, pásky -datová média -diskety, CD, ...

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Prodej a servis IT, internet, sítě a poradenství. Využijte široké nabídky produktů různých značek a mnohaletých zkušeností v oblasti oprav, obnovy dat, záručního a pozáručního servisu.

Prodej softwaru, hardwaru, kamerových a zabezpečovacích systémů.

Prodej: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny a multifunkční stroje -skartovací stroje HSM -velkoobjemové kopírování -veškerý kancelářský sortiment. Služby: -servisní služby přímo u zákazníků -prodej kancelářských potřeb -půjčovna - kopírovací stroje krátkodobě i dlouhodobě -leasing, splátky a pronájem kopírovací techniky

Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Gora nábytek, s.r.o. se specializuje na výrobu nábytku do obývacích a dětských pokojů, ložnic, kuchyní, koupelen a také na výrobu kancelářského nábytku.

Výroba, prodej: - rostoucí dětský nábytek - dětská stolička, židle - dětská polohovatelná židle - školní stahovatelná židle - dětský stolek, stůl.

Práce: -truhlářství -restaurování starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -restaurování uměleckých děl Výroba: -dveře interiérové, exteriérové -kuchyňská linka, -stoly, stůl, -vestavěný nábytek, ložnice -koupelnový nábytek, dětský pokoj, schody, zábradlí -masivní nábytek a vybavujeme kanceláře -kopie ...

Radek Pátek se zaměřuje na opravy počítačů, notebooků, rekordéru, televizí a další elektroniky.

Servis a prodej výpočetní techniky: - servis výpočetní techniky, včetně opravy u zákazníka - dodávky, instalace a konfigurace výpočetní techniky dle požadavků zákazníka - dodávky SW, multilicence - administrace počítačových sítí

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.

inkoustové kazety, tonery, kazety Snap, plnící sady, TTR papír, tiskárny, speciální papíry, filtry pro laserové tiskárny Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Polná, Humpolec Největší evropská síť obchodů se spotřebním materiálem do všech tiskáren, které se dostaly na trh v posledních 20 letech. Zaručujeme úsporu oproti originálním náplním. Garantovaná ...

Služby: -v oblasti výpočetní a kancelářské techniky.

Prodej, e-shop: -cartridge značky BROTHER, CANON, EPSON, HP, LEXMARK -tonery značky BROTHER, CANON, EPSON, HP, LEXMARK, MINOLTA, OKI, SAMSUNG, XEROX -kompatibilní a alternativní náplně -plnící sady Crocodile -čistící prostředky -CD a DVD média -Flash disky -fotopapapíry -mobily -baterie do mobilu -bluetooth, datové kabely, kryty na ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -české sedací soupravy firmy Čalounictví Prokop, Sagall, Jech -jídelní sety, stoly a židle Iktus -kuchyňské židle, stoly, barové židle a kancelářská křesla Sedia -kancelářské židle - profesionální vybavení kanceláře Antares -kancelářský nábytek, profesionální vybavení kanceláří Office pro -kojenecké zboží, ...