V žádné kanceláři nesmí chybět prostorný pracovní nebo počítačový stůl, kancelářské křeslo, dostatečně prostorné úložné prostory a další doplňky, jako je například stolní lampa a odpadkový koš. Kancelářské vybavení od českých i zahraničních výrobců.

Výroba: - nábytek - šatní skříně, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - interiérové dveře - valašského dřevěného šindele ze smrkového dřeva. 3D návrhy nábytku.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.

Oprava, servis: -výpočetní technika - počítače: -hardware, software -elektronika. Služby: -doplňování cartridge a tonerů pro tiskárny.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - stolní počítače - notebooky, ultrabooky - počítačové příslušenství, komponenty - tablety a čtečky - mobilní telefony, navigace - servery - pokladní systémy - spotřební elektronika - kancelářská technika a media. - tiskárny, multifunkční zařízení - kopírky, faxy, skenery, ...

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod, internetový obchod nábytku: Rustikální nábytek (nábytku): -boxy -komody -jídelní a rohové sety. Moderní nábytek: -psací stoly -ložnice, postele -stoly -židle -vitríny -skříně -obývací stěny -televizní a počítačové stoly -dětské a studentské ...

Prodej a servis: - výpočetní technika. Prodej: - počítače - počítačové sestavy - hardware, software - komponenty - mobilní telefony - PDA, GPS, veškeré příslušenství. Servis: - LAN a WIFI sítí - správa serverů a sítí - záloha dat. Dílenské opravy notebooků a mobilů. Tvorba WWW stránek.

Prodej, internetový obchod, eshop: - kancelářský nábytek - židle, stoly, skříně: - ekonomická kategorie - manažerský a ředitelský nábytek - kavárenský a restaurační nábytek - sedací nábytek pro sportovní haly a stadiony - křesla a židle do divadla a kina - školní lavice a židličky - lavice do zdravotnictví, ordinací - ...

Oprava, servis: -kancelářská technika -výpočetní technika: -počítače PC**. Montáž, instalace: -malé ústředny a faxy. Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich