Výroba, prodej a repase stánků, kontejnerů i jednotlivých buněk nejrůznějších typů splní vaše požadavky či přání. Od vysloužilých ocelových námořních kontejnerů, přes stavební a obytné buňky, až po prodejní stánky větších i menších rozměrů.

Alfa Container Rent s.r.o. - sestavy kontejnerů na míru
Společnost Alfa Container Rent s.r.o. je firma specializovaná na pronájem kontejnerů. Máme připraveno zhruba 1200 kontejnerů - sanitární, obytné i skladovací. Na výběr je více různých typů i velikostí kontejnerů. Využití mají jako mobilní vrátnice, šatny, kanceláře nebo zázemí pro sezónní kavárnu, bistro. Zajistíme dopravu, montáž i kompletní ...
Alfa Container Rent s.r.o. - sestavy kontejnerů na míru
METRANS, a.s.
Prodej kontejnerů se širokým uplatněním "Prodejem kontejnerů se zabývá společnost METRANS. K prodeji nabízíme nové i použité ocelové námořní kontejnery třech typů. Ty využijete k mnoha účelům a lze je vybavit CSC štítkem nebo atestem Lodního registru. Kontejnery METRANS mají pevný, snadno manipulovatelný obal a obstojí i v náročných ...
METRANS, a.s.
Hlavním oborem společnosti Metalšrot Tlumačov a.s. je ekologická likvidace autovraků a technologických celků. Jsme také Vaším partnerem pro výkup železa, barevných kovů, provádíme recyklace odpadu a zabýváme se i následným prodejem upraveného kovošrotu, železného šrotu i barevných kovů. V lokalitě Zlín, Zlínský, Olomoucký kraj máme kromě ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Dodávka kontejnerů - Abroll, Mulda, Avia: - kontejnery na odpad na všechny druhy nosičů - hákové, lanové, řetězové, spodní hák - servis, opravy. Výroba náhradních dílů na kontejnery.

Výroba, prodej: - velkoobjemové kontejnery Abroll - vanové kontejnery -výrobků ze sklolamitátu: -odpadové kontejnery, odpadových kontejnerů -sklolaminátových kontejnerů pro tříděný sběr odpadů -sklolaminátové nádoby na zimní posypy - výrobků z polyethylenu - odpadové kontejnery pro tříděný sběr odpadů - mobilní nádrže na ...

Výroba, prodej: - kontejnery na odpad, přepravu, ISO, DIN, AVIA, LIAZ, TATRA, ABROLLCONTAINER, MULDEN - kontejnery lanové, řetězové, hákové, skladové. Provedení kontejnerů dle požadavku zákazníka: - pro přepravu zboží, materiálu, odpadů aj - konstrukce dle požadované normy - provedení nástřiku v RAL dle požadavku.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Výroba - kovové konstrukce - kotle - tělesa - kontejnery

Kovovýroba, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -práce s lexanem -zámečnické práce - schody, mříže, zábradlí, samonosné pojezdové brány. Zlínský a Olomoucký kraj.

Výroba, prodej: -dopravníky třísek, článkové, hrablové, magnetické, pásové, válečkové, křížové, řemenové -filtrační zařízení -kontejnery -manipulátory, přípravky, jednoúčelové stroje a zařízení.

Prodej, pronájem kontejnerů: - obytné kontejnery - skladové kontejnery - sanitární kontejnery - stavební buňky - mobiliáře.

Výroba, montáže, instalace, oprava: -lanové a hákové nosiče kontejnerů -kontejnery -hydraulické nakládací ruky -sklápěcí nástavby. Prodej, dodávka: -náhradní díly, hydraulické prvky -nové rámy i rámy po GO**. Sídlo, kancelář: -Dešná 65, 76315 Slušovice tel.: 573399890, fax: 573399890

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Výroba a prodej: - obytné a sanitární kontejnery - kontejnerové sestavy - speciálních kontejnerů. Kompletní dodávka na místo po celé ČR, montáže a servis. Možnosti využití kontejnerů: - kanceláře - stavební buňky - ubytovny - školy - nemocnice - šatny - vrátnice.

Prodej, servis, montáž: - montované budovy a objekty - buňky, kontejnery. Realizace, stavba: - montovaných staveb a objektů. Kovovýroba.

Výroba, prodej: - speciální technologické kontejnery Práce: - zámečnické - svářečské - kovoobrábění. Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Výroba: - stavební ocelové konstrukce (příhradové nosníky a vazníky, dopravníkové mosty, osvětlovací stožáry, haly, jízdárny) - schodiště, zábradlí, plošiny, obslužné lávky - palety, regály, kontejnery, nádoby na odpad.

Výroba, oprava, servis: -mobilní prodejní stánky.

Výroba kontejnerů: -obytné -kancelářské -sanitární -technologické kontejnery a jejich sestav. Služby: -zpracování technologického řešení dle Vašich představ a cenových nabídek -termíny dodání, se kterými budete spokojeni -dodání až na místo určení -pozáruční servis -tepelné a statické výpočty -přestavby dodaných kontejnerů dle ...

Skladové kontejnery, obytné buňky a kontejnery na odpad.Kompletní sortiment pro zařízení stavenišť a skladových prostor za pomocí kontejnerů.Nabízíme i použité námořní a lodní kontejnery.

Prodej: - skladové kontejnery - kancelářské kontejnery - mobilní ekologické WC - sušící jednotky pro vysoušení oděvů a obuvi.