Výroba, prodej a repase stánků, kontejnerů i jednotlivých buněk nejrůznějších typů splní vaše požadavky či přání. Od vysloužilých ocelových námořních kontejnerů, přes stavební a obytné buňky, až po prodejní stánky větších i menších rozměrů.

METRANS, a.s.
Prodej kontejnerů se širokým uplatněním "Prodejem kontejnerů se zabývá společnost METRANS. K prodeji nabízíme nové i použité ocelové námořní kontejnery třech typů. Ty využijete k mnoha účelům a lze je vybavit CSC štítkem nebo atestem Lodního registru. Kontejnery METRANS mají pevný, snadno manipulovatelný obal a obstojí i v náročných ...
METRANS, a.s.
Alfa Container Rent s.r.o. - sestavy kontejnerů na míru
Společnost Alfa Container Rent s.r.o. je firma specializovaná na pronájem kontejnerů. Máme připraveno zhruba 1200 kontejnerů - sanitární, obytné i skladovací. Na výběr je více různých typů i velikostí kontejnerů. Využití mají jako mobilní vrátnice, šatny, kanceláře nebo zázemí pro sezónní kavárnu, bistro. Zajistíme dopravu, montáž i kompletní ...
Alfa Container Rent s.r.o. - sestavy kontejnerů na míru
CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Prodej - kontejnery skladové, kancelářské, sanitární, lodní dodávka - kontejnery na odpad - velkoobjemové kontejnery pro všechny typy nosičů

Kovovýroba,výroba,velkoobchod,maloobchod prodej: -plastové kontejnery na tříděný odpad -sklolaminátové kontejnery, sklolamináty -kovové součástky na kontejnery: -řetězy,šrouby,šroubky aj.

Výroba,prodej: -stroje a zařízení pro hospodářská odvětví a využití mechanické energie -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -bagrové lžíce, lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické,strojní zámečnictví ...

Nyní viz Modul Container s.r.o. Výroba mobilních kontejnerů, montovaných sestav a modulových staveb. Vyrábíme moduly pro zařízení stavenišť, ubytovací, technologické, speciální nebo administrativní potřeby.

Kovovýroba, prodej, servis, montáž: -kontejnery, buňky -kontejnerové stavby přízemní a vícepodlažní -ocelové konstrukce -kontejnerů pro zařízení a vybudování: -staveniště -kanceláře -ubytovny.

Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví. Opravy, repase: -veškerých ocelových kovových výrobků. Lokalita firmy: Zlínský kraj.

Pobočka. Pronájem, půjčovna: - stavební mechanizace - stavební stroje - zdvihací zařízení - plošiny - kontejnery, zařízení staveniště - lešení - generátory, topidla - ruční nářadí - zahradní technika. Sídlo firmy: - V jirchářích 148/4, Praha - Nové Město.

Prodej a pronájem mobilních obytných kontejnerů.