Pro logistické i přepravní potřeby slouží papírové obaly a krabice. Jednodílné a klopové stěhovací krabice, kartónové a lepenkové paletové boxy, tubusy, minikrabice, vysekávané krabice či poštovní obálky jsou určeny jak pro lehčí, tak pro těžší předměty.

Poskytování služeb zemědělskými stroji: - příprava půdy - ochrana rostlin a hnojení - sklizňové práce. Živočišná výroba: - produkce: - mléko - vepřové maso - hovězí maso. Rostlinná výroba: - produkce: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - mák - řepka. Malosériová výroba: - krabice - tvarové ...

Služby firmy VAN jsou v oblastech tisku, knihařství, kartonáže, rámování, reklamní činnosti, maleb a nátěrů - malířské a natěračské práce - knihařské práce, vazba knih a časopisů, vazba do kůže - výroba kalendářů - paspartování a rámování obrazů - maturitní stužky - laminování - kroužková a drátěná vazba - dárkové předměty - ...

Společnost OBALY - VYŠKOV s.r.o. vyrábí a dodává vázací pásky, kartonové obaly, strečové fólie a další obaly.

KAMA packaging s.r.o. vyrábí papírové, polypropylenové, rašlové a protipovodňové pytle, velkoobjemové vaky, jutové tkaniny, PP motouzy.

Velkoobchod: -potravinářské obaly -papírové tácky -potravinářské obaly -fólie -sáčky -plastové nádobí -obalový materiál.

Výroba luxusních papírových tašek a vzorková prodejna.

Prodej: - papír, školní a kancelářské potřeby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastové nádobí (kelímky, misky, příbory) - papírové tácky.

Výroba: -pěnové výplně -pěnové přířezy -pěnové profily -pěnové pytlíky -kartonplastové rastry a proložky -lepenkové obaly a proložky. Stroje: -kartonážní stroje -kruhové nůžky -válcový lis.

Dodávka, prodej a distribuce obalových materiálů. Firma dodává krabice a obaly z vlnité lepenky, tvarově vysekávané obaly a skládačky. Výroba mřížek a fixací předmětů v obalech, ochrany rohů a hran pro přepravu zboží.

Firma zajišťuje zakázkovou výrobu a potisk krabic a dalších obalových materiálů. Provádí také potisk sklenic.

PAPÍROVÉ TAŠKY: Výroba: - papírové tašky s potiskem i bez potisku - ploché i kroucené papírové uši - možná výroba na zakázku KAROTÁŽ: Zpracování: -vlnitá a hladká lepenka 3 a 5-ti vrstvá vlnitá lepenka, mikrovlna a lepenka strojní Výroba: -klopových krabic a tvarových výseků -víkové krabice z výše uvedených materiálů -možnost ...

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše obalové potřeby, pak je společnost CENTROBAL s.r.o. tou pravou volbou. Specializujeme se na prodej obalových materiálů a obalové techniky. Nabízíme široký sortiment produktů, které uspokojí jakékoliv požadavky na obalové potřeby. Vyrábíme obalové materiály na míru. Výroba stojanů, odvíječů a řezaček ...

Firma Štěpanovský, a.s. se sídlem v Moravských Budějovicích je společnost, která se zabývá výrobou obalů pro dokonale zabalené zboží. Firma byla založena v roce 1992 a od té doby se stala jedním z předních dodavatelů kartonáže v České republice. Společnost je členem obalové asociace České republiky SYBA a má právo na užívání značek ISRO a ...

Zakázková výroba a prodej exportních balení. Firma zhotoví dřevěné bedny pro leteckou i lodní přepravu. Výroba obalů z vlnité lepenky a kartonplastu, fixací z pěnových materiálů.

Velkoobchod, prodej: -kancelářské potřeby, papír -tabelační papír -xerografický papír MultiCopy ORIGINAL, EUROCOPY, MAESTRO GUT, formáty, role -barevný kopírovací papír FACETTE -etikety PRINT -školní potřeby -obalový materiál pro prodejny s potravinářským i průmyslovým zbožím -hygienické papíry -toaletní papír, ubrousky, ...

Výroba, prodej: -kartonáže: -tvarový výsek -klopové krabice -proložky -mřížky -planžety. Recyklace: -RESY systém.

Velkoobchod, prodej - papírové poštovní obaly: - bublinkové obálky - poštovní tubusy - obálky s křížovým dnem - poštovní tašky s křížovým dnem - kartonové krabice - obalový materiál.

Prodej a výroba kartonových obalů, palet, kovových beden, velkoobjemových vah, prokladového papíru a ochranných rohů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -OOPP osobní ochranné pracovní pomůcky -čisticí prostředky -kancelářské potřeby -obalový materiál. Výroba: -čistící hadry pro průmysl -pracovní oděvy.

Aranžování a floristika svatebních tabulí. Svatební dekorace - Výzdoba na klí.č Půjčovna, prodej - svatební dekorace a doplňky bublifuky, figurky na dort, knihy hostů, krabičky na výslužky, organzy, stuhy, svícny, ubrousky aranžování a floristika svatebních tabulí E-shop - svatební dekorace a doplňky (bublifuky, figurky na dort, knihy ...

E-shop: - obaly - bublinkové, plastové, poštovní, kartonové a nalepovací obálky, poštovní tašky, lepicí pásky, sáčky, pytle, fólie, papír a etikety - kancelářské potřeby - hygienické potřeby.

Společnost VENKART - Karla Věntuse se zabývá výrobou a následným prodejem papírových či dárkových krabic a různých obalů na potraviny jako je cukroví, cukrovinky, dorty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar krabice dle katalogu FEFCO. Na Vaše přání zajistíme potisk krabice sítotiskem. Nabízíme obaly pro ...

Výroba, dodávka - dárkové tašky - krabičky - balící papír Dodávka - papír Výroba, dodávka - blahopřání z ručního papíru

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.