Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Telekomunikační materiál, Lokátory 3M, ball marker 3M Elektro materiál, pásky Scotch, konektory, atd. Systémy pro opravy automobilů Brusivo Ochranné pomůcky Průmysl, Lepidla, atd.

Zpracování: -plasty. Výroba: -blistrové obaly, obaloviny BLISTR PACK -vinné nálevky. Práce: -balení výrobků do obalů -řezání fólií.

Výroba: - dávkovače léků - dentální dózy na zubní protézy a rovnátka

Výroba: - obaly z plastů - sáčky - tašky.

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

Firma GRANITOL akciová společnost, která sídlí v Moravském Berouně, je největší výrobce vyfukovaných polyetylenových fólií a vázacích PP pásek v České republice. Vyrábíme fólie pro skupinové balení, paletizaci, výrobu varných sáčků, osobní hygienu, zemědělství i technické plachty. Mezi naše výrobky patří také sáčky, přířezy z HDPE i LDPE, odnosné ...

Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidace nepotřebných zásob. Čištění granulátu Provozovna: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.

Celopolepy vozidel. Tónování autoskel. Čištění interiéru. Renovace laku. Rozleštění světlometů. Voskování vozidel.

Výrobní závod, výroba: - stroje, linky pro zpracování flexibilních obalů z tkaného polypropylenu - tkané polypropylenové pytle.

Prodejna. Dodávky: - plastové prosklívací materiály pro stavebnictví, průmysl a reklamu: - plný a komůrkový polykarbonát - plné a komůrkové akrylátové desky Plexiglas - trapézový polykarbonát a PVC - polyesterové desky VIVAK, AXPET - kompozitní panely Zenit BOND.

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Dodávka, prodej: - obalové materiály - průtažené fólie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Zakázková výroba obalů z fólií dle přání zákazníka. Dodáváme po celé ČR, paletové i balíkové zásilky. Obaly z PP, PE, MIKROTEN, PET přířezy, TWIST. Pytle, sáčky rychlozavírací, s lepící klopou, eurovýsekem, výztuhou, možnost potisku. Celofánové kónusové návleky na květiny, kornouty, tlačenková střeva.

Stroje na výrobu kartonových obalů Stroje na výrobu a svařování blistrů Stroje na nýtování a spojování plastů In-line balící stroje - potraviny, medical, průmysl - balení v ochranné atmosféře Periferie pro vstřikolisy - sušičky granulátu - míchací a dávkovací jednotky Dopravníky do výroby - lehký průmysl PET folie pro výrobu obalů ...

Výkup: -druhotné obalové suroviny. Zakázková výroba: -prokladové prvky z lepenky a polyetylenu Velkoobchod: -průtažné fixační fólie -samolepící pásky -vázací pásky PES -stroje a zařízení pro balení -kartonové obaly. -materiály pro přepravní balení vč. zámořského

Výroba: - ochranné samolepicí fólie.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Výroba, prodej: - kartonové krabice, proložky - dřevěné palety - bublinkové fólie, stretch fólie.

Drobné výrobky z plastů Zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod: - obalové materiály. Sortiment: - sáčky - pytle - tašky - přířezy Prodej: - vložky do kontejnerů, kartonů, popelnic - alobal - pečící papír - potravinářské folie - pohárky - tácky - sáčky do odpadkových košů - pytle do popelnic.

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.

Velkoobchod, prodej: - balící materiál - fólie pro potravinářský průmysl - jednorázové nádobí - tašky - termopásky, termoetikety - motouzy, papírové výrobky.

Velkoobchod: - obalové materiály - PE fólie - MI fólie - PP fólie - fólie - lepící pásky - vakuové sáčky - potisk - kartony - papírové proložky - vázací pásky - pytle, sáčky, tašky apod.

Lepící materiály: - lepící pásky jednostranné pěnové - lepící fólie technické a telefonické - textilní pásky - lepící pásky oboustranné - butylové pásky - silikonový papír - ISO 9001:2008.