Pro balení produktů a ochranu prvků se používají plastové obaly a fólie. Klasické i zipové sáčky a pytle, bublinkové, hydroizolační a průtažné fólie, agrofólie, parotěsná ochrana a mnoho kvalitních umělohmotných výrobků v sortimentu výrobců i dodavatelů.

Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Plastové výrobky a obaly pro různé použití vyrábí firma Centroplast, s.r.o. z okresu Uherské Hradiště. Dodáváme po celé ČR. V naší nabídce najdete přes tisíc typů produktů. Od plastových pytlů přes zip sáčky, bublinkové, smrštitelné a vícevrstvé fólie až po hadice, polohadice a mnohé další. Ve velmi krátké době také vyrobíme různé variace ...
Kompletní výrobu a prodej obalových materiálů včetně dopravy zajistí firma Centroplast
Výroba, dodávka: -obaly z lineárního polyetylénu.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Obalový materiál: - bublinkové obálky - stretch folie - bublinkové fólie - lepící pásky.

Výroba, prodej: -plastových a papírových výrobků: -tašky plastové a papírové -skládané plastové tašky s textilními držadly -tašky a obaly na láhve. Služby: -realizace potisků obalů a tašek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - lepící pásky (polypropylenová balící, maskovací, hliníková, pokovená, lepící bandáž, oboustranná, spojovací, univerzální) - obalový materiál - rychlozavírací sáčky - stretch folie (smršťovací a obalovací fólie).

Import (dovoz): -obalové materiály, foliové materiály (obaly, fólie).

Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory

Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

Maloobchod, prodej: - papírenské potřeby - kancelářské potřeby - archivační boxy - datová média a doplňky pro PC - mikroténové tašky, pohárky, tácky, špejle, ubrousky, toaletní papír, utěrky - psací potřeby - sezonní zboží. Velkoobchod: - Valašské Meziříčí, Kouty 034 - tel.: 571612224; obchod@trcalek.cz.

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Výroba - papírové obaly Výroba - plastové obaly - folie

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Prodej - plastové sudy Reklamní agentura Výroba - samolepící nápisy na auta Prodej - plastové okapy Prodej - refraktometry - lihoměry - cukroměry Prodej - utěrky z mikrovlákna Prodej - plastové konve

Výroba - HDPE a LDPE sáčků a pytle

PRODEJ A ZPROSTŘEDKOVÁNÍ -obalů včetně uzávěrů pro kosmetický potravinářský, farmaceutický průmysl -plastové obaly včetně uzávěrů -obaly z ušlechtilých kovů včetně uzávěrů -stroje a zařízení na plnění, uzavírání obalů -stroje a zařízení na formování plastů -formy do vstřikolisových, vyfukovacích strojů -chemikálie a ...

Prodej i realizace: - podlahové krytiny - obalové materiály - podlahářská chemie - hydroizolační systémy - PVC fólie. Služby: - správa a údržba počítačových sítí - pronájem softwaru - telekomunikační služby - kompletní IT poradenství.

Podlahové krytiny, obalové materiály, podlahářská chemie, hydroizolační systémy, PVC fólie.

Velkoobchod: -tvrdé PVC folie s potiskem pro vakuové tvarování, nábytkářský průmysl a profilované panely

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.