Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost HBABio, spol. s r.o. se specializuje na podporu odděleného sběru bioodpadu a návazné technologie, které realizaci odděleného sběru usnadňují. Městům a obcím nabízíme systém separace biologicky rozložitelných odpadů a pomoc se zaváděním separace. Jednou z hlavních činností společnosti HBABio je výroba a dovoz aplikací z ...

Vyrábíme LDPE folie technologií vyfukování a používáme jak primární LDPE materiál tak vlastní LDPE regranulát

Dovoz a distribuce obalů pro sterilizaci, provozních potřeb pro čisté prostory. Produkty: - oděvy pratelné - oděvy jednorázové - obuv - rukavice a návleky na prsty - obaly pro sterilizaci - utěrky pro čisté prostory - čistící tyčinky a válečky - utěrky průmyslové - čistící pomůcky a spreje - papír, etikety, pásky.

Velkoobchod - hliníkové stavebnicové systémy - elektronické cigarety - LED diody Výroba - zaklapovací rámy - výstavní panely - nástěnky - tabule - orientační systémy - světelné reklamy Pronájem - losovací zařízení pro reklamní akce - výstavní panely

Výroba obalů z plastů. Provozovna: Přepeře č.227, PSČ 512 61, tel: 481321192, e-mail: konfekta.prepere@tiscali.cz

Prodej obalového a spotřebního materiálu. Naše rodinná firma působí na trhu již 10 let a je rozšířená po celé České republice.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Divize Pharma: - plastové obaly HDPE pro plnění tobolek a tablet. Divize zdraví a bezlepková dieta: - prodej, e-shop bezlepkových potravin. Výživové a nutriční poradenství.

Výrobce materiálů a systémů pro ochranu, prezentaci a balení potravin v průmyslových a spotřebitelských trzích. Výroba: - obalové materiály pro potravinové i nepotravinové užití zn. CRYOVAC

Nabízíme široký sortiment nejrůznějšího zboží, obalový materiál, značkovací etikety, reklamní předměty, vlastní potisk předmětů a textilu, výšivky, značkový textil a v neposlední řadě i výrobu na zakázku.

Potravinářské obaly: - dovoz - distribuce.

Dozy, kelímky, láhve a tuby, speciální obaly, rozprašovače pro kosmetiku, farmacii a potravinářství.

Výroba: - papírové a foliové samolepicí etikety - kartonové visačky - přebaly - ražený filtrační papír. DTP studio.

Výroba obalových materiálů z papíru: - lepenka, papír s polyethylenem - sáčky a tašky. Potisk rolí papíru.

Přední evropský dodavatel obalových fólií pro dehydratované produkty, smrštitelných rukávových etiket (shrink sleeves) a rolových etiket.

Výroba: -kartonáž. -prodejní stojany z lepenky, kartonu. -reklamní poutače.

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Výroba a prodej: - PE/MI, sáčků a pytlů , - pytle a odnosné tašky z LDPE, HDPE (mikroten, polyetylen.

Obalový materiál pro farmacii. Lékovky, kapátka, kelímky, tobolky, čípky. Vybavení lékáren..

Prodej, e-shop: - papírový program - drogerie - pytle na odpadky..

Papírové obaly: - papírové tašky - luxusní papírové tašky - eko tašky

E-shop: - obalový materiál - drogerie - kancelářské potřeby

Dodávka, prodej: - flexibilní obaly a kelímky pro potravinářské a kosmetické účely.