HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Dodáváme přístroje pro wellness, lázně, estetická a kosmetická centra. Jsme výhradní dodavatelé multifunkčních vanových boxů. Dále v naší nabídce naleznete lékařské, estetické a kosmetické přístroje a vysoce účinnou lékařskou kosmetiku. www.rovitespa.eu

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Prodej, instalace, zásobování, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -náplně -kelímky na jedno použití. Zásobování v rámci distribuční sítě. EUROBAL-velkoobchod obalový materiál: -nápojové kelímky -příbory -ubrousky -tácky, vaničky -pytle a sáčky -tašky, krabice -potravinářské fólie -míchátka a napichovátka -přířezy ...

Prodej: -autodíly -náhradní díly na vozy všech značek -autodoplňky -akumulátory -maziva a technické kapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírování autoklíčů a čipových autoklíčů -jízdní kola.

Výroba, návrhy: -kartony (včetně potisku) -strojní lepenka -balicí papír -krepový papír -přepravní krabice -skládací klopové krabice -tvarové výseky -fixační mřížky -proložky -slotrované přířezy. Možnost výroby v malých sériích.

Prodej: -výpočetní technika -kancelářský nábytek. Servis: -počítače -kopírky. Výroba: -software na zakázku. Programování. Zpravování účetnictví. Mzdová agenda.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Výroba, služby: - tlakové nádoby - svařování - broušení - obrábění - lisování, řezání

Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Výroba, prodej, montáž, servis: -univerzální stavebnicové zařízení pro vybavení interiérů -regálové systémy - rámové, sektorové -prodejní pulty -pokladní boxy -stojany, koše, pódia, regály na zakázku -sektorové prodejní pulty. .

Prodej, montáž: - satelitní technika - průmyslové automatizace - výpočetní technika

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika -software Služby: - tvorba webových stránek - instalace příslušenství a instalace uživatelských stanic do sítě

Zámečnictví. Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -ploty, oplocení a brány -ocelová schodiště, zábradlí -podesty -mříže a vrata -poklopy -vratové systémy -svářečské práce -montáže, demontáže průmyslových strojů.

Maloobchod, prodej: -nábytek -ložnice, skříně, lůžka -obývací stěny -kuchyně -sedací soupravy -stoly, židle -bytové doplňky -matrace -pohovky -palandy -kancelářský nábytek -čalouněný nábytek -rustikální nábytek.

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Kamerové systémy, IT služby, prodej a servis výpočetní techniky. Síťová řešení. Montáž, realizace, pronájem: - kamerové systémy - dodávka na klíč - záruční, pozáruční servis.