HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej, e-shop: - výpočetní technika.

Výroba: -ocelové konstrukce -pásové dopravníky -sušárny keramických hmot -hydrocyklony a hydrocyklonové stanice -automatová výroba od průměru 4 mm do průměru 60 mm na automatech INDEX

Zákázníkům nabízíme veškeré služby týkající se servisu výpočetní techniky, pravidelného servisu ve firmách i domácnostech. Nabídka taktéž zahrnuje realizaci počítačových sítí a veškerých designerských a webových služeb. Zabýváme se také poradenstvím v oblastni počítačů, mobilů, webových služeb a dalších.

Maloobchod: -nábytek, moderní styl bydlení -sedací soupravy -obývací stěny -sektorový nábytek -jídelní soupravy, židle, stoly -rohové sety -ložnice, skříně, válendy -dvoulůžka, palandy -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dětský a studentský nábytek -nábytek z masivního dřeva -matrace, rošty, ...

Renovace, recyklace: -tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky -kazety pro inkoustové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: -nový spotřební materiál pro laserové tiskárny a kopírky.

Výroba a montáž -ocelové konstrukce na potrubí Generální opravy velkostrojů a montáž vzduchotechnického zařízení.

Prodej a servis: -nové i použité výpočetní techniky s příslušenstvím.

Prodej, servis, pronájem: -kopírky CANON, SHARP, Kiocera, OKI, Konica Minolta -repasované stroje CANON -tiskárny CANON, Kiocera Komplexní vybavení kanceláří: -koberce -nábytek -kancelářská technika -návrh interiéru architektem.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zastřešujeme čerpací stanice pohonných hmot Jiří Jura, Ondřej Jura

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Dříve nábytek Vagas Velkoobchod a maloobchod. Prodej, montáž a servis: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -kompletní vybavení interiérů. Návrhy interiérů na počítači-zdarma. Provozovna: -Sokolov, Dukelská 1243, 352605247 -Chodov, Tovární 223, 35267207 -Karlovy Vary -Cheb, Pražská 20, 354438883. SOVA: ...

Truhlářství: -zakázková výroba a prodej -nábytek pro hotely, banky, obchody, kanceláře a restaurace.

Pneuservis, prodej nových i starších pneumatik všech značek, prodej nových náhradích dílů, doplňků, prodej sudových olejů značky agip Sokolov, Karlovy Vary, Cheb.

Teplofikace do 4 MPA. Vodoinstalace: -rozvody -klasické -plastové. Rozvody stlačeného vzduchu. Tlaková zařízení: -revize -servis. Zámečnické práce. Pobočka: -Sokolov, Křížová 118 telefon 352601271.

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -výroba ocelových konstrukcí -konstruktérské práce -montážní práce -opláštění. Opravy a renovace strojů a zařízení.

Provádí práce: -sádrokartony -obklady a dlažby -plovoucí podlahy -malířské a natěračské práce -výškové práce -komíny a krby -zámkové dlažby -rekonstrukce objektů -okrasné ploty -protipožární nátěry stěn, stropů a ocelových konstrukcí -zateplovací fasády.

Činnost: - statika a mechanika stavebních konstrukcí. Výroba: - prostorové objekty z polystyrenu.

Prodej: -počítače -tiskárny -příslušenství -software -hardware.

Prodej a servis: -počítače -tiskárny -servis a instalace počítačových sítí.

Laserové pálení a lisování kovů za studena. Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí a kovových součástek.

Práškové lakování železa a hliníkových velkých i malých dílů o rozměrech až 6000 x 2500 x 600 mm. Povrchová přeúprava Zn fosfátem a bezchromová pasivace u hliníkových dílů. Nabízíme zámečnickou výrobu, sériovou výrobu ocelových konstrukcí a dílů.

Maloobchod, prodej: - obalový materiál.