HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
FAGUS, a.s. - modulární stavby
Specializujeme se na výrobu obytných kontejnerů, realizaci modulárních systému, modulárních staveb, kancelářských a správních budov, škol, školek, nemocnic, ubytoven, hotelů a provedení dle přání zákazníka. Základem jsou moduly různých rozměrů, které jsou modifikovány a kombinovány dle individuálních architektonických návrhů.
FAGUS, a.s. - modulární stavby
Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Zakázková výroba přepravních obalů (flight case) Zabýváme se zakázkovou výrobou přepravních obalů a kufrů (case, flightcase) dle přání zákazníka. Jsme schopni vyrobit pevné pouzdro pro jakýkoli přístroj. Mezi častá přání našich zákazníku patří: -obaly na hudební nástroje -pevná pouzdra (flight case) pro kytary a baskytary, kytarový ...

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Výroba a distribuce obalových materiálů z polyethylenu. Firma vyrábí HDPE a LDPE fólie, tašky a sáčky. Možnost výroby paletového množství PE obalů na zakázku.

Zakázkové truhlářství, truhlářské práce Zakázkové truhlářství výroba - kuchyňské linky Zakázkové truhlářství výroba - kancelářský nábytek Zakázkové truhlářství výroba - nábytek z masivu a lamina - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Prodej: - papír, obálky, tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - tonery do kopírky - optické válce - vázací stroje pro kroužkovou vazbu - řezačky, monitory - tabule. Renovace: - tonery.

Návrhy, projekce, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavení. Výroba, repase: - restaurace, hotely, casina - kanceláře, peněžní ústavy, prodejny - rodinné domy, byty, kuchyně - portály, okna, dveře, schodiště.

Prodej: - počítače - počítačové komponenty - software. Služby: - servis počítačů, tiskáren, monitorů - správa počítačových sítí - internetové služby E-shop: -prodej elektrotechniky -výpočetní techniky -spotřebního materiálu -bílého zboží -kancelářský potřeb -notebooky -mobily -pc sestavy -pračky -ledničky

Čerpací stanice - pohonné hmoty - oleje - auto, moto příslušenství

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Servis vozidel Nissan GT-R včetně karosářských a lakýrnických prací. Profesionální úpravy Nissan GT-R. Distribuce olejů a maziv Millers Oils Profesionální údržba automatických převodovek Prodej náhradních dílů

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - brusné a řezné nástroje - lamelové brusné kotouče klasické i oboustranné, vulkanfíbrové kotouče, řezné a brusné kotouče, brusné vějíře na stopce, diamantové kotouče - železářství - měřidla, matice, podložky, šrouby, spojovací prvky tužky, křídy, popisovače, pravítka, měřítka, rýsovací jehly, ...

SP KOVOTOPLAST - stavby s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou kovovýrobu, provádění staveb, zámečnictví a montážní práce.

Výstavba, dodávky a montáže, demontáž: - ocelové konstrukce - opláštění hal a budov (stěny, střechy), rekonstrukce a opravy stávajících střešních a stěnových opláštění halových objektů - montované haly (skladové, výrobní). Stavební a montážní práce. Sídlo firmy: - Brno, Křenová 370/14.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Prodej: - papír, školní a kancelářské potřeby - tonery - obalový materiál-sáčky, tašky... - plastové nádobí (kelímky, misky, příbory) - papírové tácky.

Servis: - elektronika - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika - zastavárna.

Společnost Promstal engineering, s.r.o. se sídlem v Jeseníku, má specializací v inženýrských pracích v oboru ocelových konstrukcí.

Provádění bytových, občanských a průmyslových staveb včetně jejich údržby a rekonstrukcí. Opravy, rekonstrukce objektů, střešních a stěnových plášťů. Specializace na objekty KORD, HARD a Boletice. Dodávka a montáž halových konstrukcí, ocelové konstrukce, opláštění a zateplování budov - výměna oken.

Společnost MONTÁŽE JESENÍK S+G s.r.o. zajišťuje práce: - jeřábnické - natěračské - malířské - klempířské - zámečnické Hydroizolace průmyslových objektů - hydroizolace proti zemní vlhkosti - hydroizolace plochých střech Dodávka - hliníkové fasády - sendvičové panely´ - střešní pláště Dodávka a montáž - ...

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941