HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Montáže, demontáže, opravy, servis: - investiční celky - technologická zařízení (technický servis, diagnostika). Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - nestandartní technologická zařízení - strojírenská výroba na zakázku. Práce - práce autojeřáby do nosnosti 300 t. - pronájem autojeřábů

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - tonnery - spotřební materiál. Copy centrum. Copy centra v Olomouci: - třída 17.listopadu 10 - třída 1.máje 25 - Palackého 19.

Velkoobchod, distribuce, prodej: - papír (grafický, kancelářský, speciální, pauzovací, plotrový) - kopírovací role - syntetické materiály, sáčky, kotouče do pokladen, balící papíry - průmyslové obaly - vázací pásky - stretch folie.

Naší hlavní činností je výroba a montáž ocelových konstrukcí, dále taky stavební zámečnictví. Rovněž realizujeme zakázky na míru a kusovou výrobu ocelových konstrukcí. Zabýváme se montáží nerezového potrubí pro potravinářský, chemický či energetický průmysl.

Společnost poskytuje prodej barev do tiskáren na textil či pevné materiály, dále čistící produkty, náhradní díly, a to vše v nejvyšší možné kvalitě. Prodej tiskáren na textil DTGa přímý potisk pevných materiálů Freejet a MotionJet.

Výroba lehkých ocelových konstrukcí Opravy fekálních cisteren.

Dodávka: - plastové obaly - PET obaly - HDPE obaly - PP obaly.

Společnost DELUSTAV s.r.o. se zaměřuje především na zemní, výkopové a demoliční práce. Dále mezi naše služby patří svoz a likvidace sutí, odpadů a sypkých materiálů. Je možné si u nás také pronajmout kontejner či stavební mechanizaci z našeho vozového parku. Sídlíme na adrese Loučka 21, Lipník nad Bečvou. Služby: - zemní a výkopové práce - ...

Společnost MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. se sídlem v Prostějově nabízí především služby v oblasti nakládání s odpady a konečné zneškodnění nebezpečných odpadů ve vlastní spalovně. Působíme nejen na území celé Moravy, ale také v Čechách. Součástí naší činnosti je také pronájem kontejnerů s platným atestem pro skladování nebezpečného odpadu v místě ...

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.