HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Kovovýroba, strojní výroba: - ocelové konstrukce - výroba dílů.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - spotřební materiál

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, zakázková výroba, e-shop: - celofánové sáčky, kornouty - celofánové přířezy, archy - tatrafán, PP fólie, přířezy - uzavíratelné sáčky ZIP.

Montáž, lepení: - bezpečnostní fólie - solární fólie - tepelně izolační fólie.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplně do tiskáren.

Výroba, prodej: -dřevěná, plastová okna -vchodové dveře -stínící technika, žaluzie, sítě proti hmyzu -návrhy a realizace interiérů -kancelářský nábytek -interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek Povrchová úprava dřeva Velkoobchod sedacím nábytkem Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - ložnice - koupelnový nábytek Dílna Dolní Lukavice 13.

Výhradní zastoupení diamantových nástrojů pro ČR. Diamantové řezné kotouče. Diamantové brusné kotouče. Diamantové segmenty, korunky + jejich renovace. Profesionální nářadí.

Velkoobchod s obalovými materiály s působností po celé ČR. Dodáváme kartony, sáčky, pytle, odpadní pytle, mikrotenové sáčky, lepicí pásky (i potištěné), vázací pásky, LDPE/HDPE folie, pěnové a bublinkové folie, stretch folie (i potištěné), výplňová tělíska, nalepovací obálky, tácky, kelímky, misky a jiné.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro nehtová studia - UV gely, lampy - sady pro modeláž nehtů.

Dodávka, prodej - průmyslové těsnění pro hydrauliku a pneumatiku - vodící kroužky a pásky manžety - hřídelové těsnění, gufera - tepelně izolační desky - pryžové profily, ucpávkové šňůry - speciální průmyslové oleje a maziva.

Servis, oprava, údržba: - počítače, výpočetní technika.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Dodávka, prodej, internetový obchod, e-shop: - mazací, olejová technika - olejové hospodářství - skladování, výdej motorové nafty - vybavení dílen.

Výroba: -nábytek pro mateřské školky a školy -vybavení hotelových a penzionových pokojů -kancelářský nábytek -restaurační nábytek -židle, stoly -stohovatelné židle -dětské židličky z masivu -stohovatelná lůžka -lehátka pro mateřské školky -dětské stolečky -školní nábytek, nábytek pro školy -dětský nábytek, nábytek pro děti.

Specializujeme se na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. -stavby -střechy -bazény -bazénové fólie -jezírka

Výroba, montáž, dovoz, prodej: -kuchyňské linky -obývací stěny -ratanový nábytek -dětské pokoje -ložnice -koupelnové vybavení -kancelářské vybavení. Kompletní vybavení kuchyní na míru, rekonstrukce kuchyní.

Strojírenská výroba: - stříhání, zakružování plechů - soustružnické, frézařské práce - řezání profilů - svařování - výroba ocelových dveří, schodů, zábradlí.

Projekční a prezentační technika. Nejmodernější technika k Vám do firmy, na veletrhy a výstavy, ale také do domácnosti. Nadstandardní služby jen u nás. Poradenství, konzultace, instalace, školení, servis, podpora a pronájem v jednom. Prodej, maloobchod i velkoobchod: -datové projektory, zpětné projektory, videoprojektory, ...

Společnost IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. je český výrobce izolačních a obalových materiálů z pěnového polystyrenu a polypropylenu. Vyrábíme stavební izolační desky pro izolaci stěn, střech a podlah, technické díly, zajišťujeme i výrobu na zakázku. V oblasti výroby obalových tvarovek patříme k největším výrobcům v České republice. Sídlíme v Plzni, naše ...

Revize a provoz tlakových nádob na stlačený vzduch. Poradenská činnost a organizace školení v oboru stlačeného vzduchu, úprava a měření kvality stlačeného vzduchu, pístové a šroubové kompresory, bezolejové kompresory, filtrace, rozvody stlačeného vzduchu, generátory dusíku.